*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press

«Silly season» koker!

22.05.13 08:37

Her er ryktene vi fant onsdag:

Ennå er ikke José Mourinho bekreftet som ny Chelsea-manager, men allerede går ryktene i engelske aviser om hvilke spillere som skal inn og ut fra «brua» når portugiseren kommer.

Daily Mail skriver blant annet at Mourinho skal kvitte seg med David Luiz så fort han blir blåtrøyenes manager, samt gjøre forsøk på å hente en ny stopper, defensiv midtbanespiller og spiss. Raphael Varane og Kyriakos Papadopoulos skal være på toppen av ønskelisten. Varane kan Chelsea trolig glemme, for Real Madrid vil heller kvitte seg med godt betalte Pepe. Men jøss, Pepe hadde vært en fryktelig interessant mann å se i engelsk fotball.

Jose Mourinho hevdes også å være ute etter Bayern-spiss Mario Gomez. Tyskeren har en pris på 25 millioner pund, ifølge Daily Mail.

The Sun hevder på sin side at Mourinho skal bruke totalt 62 millioner pund for å sikre Chelsea Andre Schurrle og Edinson Cavani.

Det er verken første eller siste gang Malagas supertalent Isco figurerer i Nettavisens ryktespalter. Det siste er nå at både Manchester City, Chelsea og Real Madrid skal være ute etter å hente 21-åringen i sommerens overgangsvindu.

Napoli-sjef Aurelio De Laurentiis har nå bekreftet at klubben er i samtaler med Manchester City om en overgang for Edinson Cavani. De Laurentiis ble hevdet å være i London for å diskutere en avtale med Rafael Benitez, men dette nekter han for. Han fortalte i stedet at han var der for å jobbe en med en film han er medprodusent for, og at han sendte sin direktør Riccardo Bigon til Etihad for Cavani-samtaler.

(Ryktene fortsetter under artikkelen)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All over Press

- Jeg ba ham dra til Etihad og undersøke mulighetene for en Cavani-overgang, samt mulighetene for at Edin Dzeko går motsatt vei, er De Laurentiis sitert på.

Vi trenger flere ærlige sjeler som han, hvis sitatene stemmer.

Arsenals angrepsspiller Gervinho kobles nå til en retur til Ligue 1, for Lyon er svært interessert i den raske ivorianeren, skal man tro L’Equipe. Engelske frisører river seg bokstavelig talt i håret.

På den andre siden av London jobber Tottenham med en overgang for Wigan-spiller James McCarthy. Daniel Levy & co må imidlertid ut med småstive 15 millioner pund om de skal lykkes med en overgang. Det ser vi ikke for oss.

P.S: Meld deg inn i Nettavisen-sportens Facebook-gruppe

Manchester United og Juventus rapporteres nå om å være i drakamp om Inter-forsvarer Andrea Ranocchia. 25-åringen har vært god i Serie A denne sesongen, til tross for en noe skuffende niendeplass for den italienske storklubben.

Samtidig hevdes det at Manchester United og David Moyes er svært interessert i å kapre Southampton-talentet Luke Shaw (17) foran nesen på Chelsea i sommer. Den kortvokste unggutten har imponert stort på venstrebacken denne sesongen.

Den tyske journalisten Tim Röhn byr også på et spennende rykte onsdag morgen:

HTML EMBED

Wigan-duoen Franco Di Santo og Maynor Figueroa skal være de to første spillerne som har fått beskjed om å finne seg nye klubber etter at Wigan rykket ned fra Premier League. Her kommer trolig ting til å skje fort når vinduet åpner, så spørs det hvilke klubber som melder seg på i kampen.

Arsenal-spiss Lukas Podolski har blitt koblet til en sommerovergang til Juventus de siste dagene. Et merkelig rykte, men nå har det fått mer bensin på bålet. Podolski har nemlig ikke nektet for at det stemmer, skal vi tro Express. 27-åringen kom til Emirates forrige sesong, så han blir uansett ikke en billig herremann.

Til slutt tar vi med et rykte som trolig vil glede dem som liker det hvite laget fra det fasjonable strøket rundt White Hart Lane:

- Det er en million prosents sjanse for at Gareth Bale blir i Tottenham, sier Tottenhams ungdomstrener og tidligere spiller Tim Sherwood til BBC. Vel, tiden vil vise.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Caughtoffside, Sportinglife, Sky Sports, The Independent, The Guardian, Daily Mail, Express

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.