RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Storklubbene skal på handletur.

Hei og velkommen til en aldeles rykende fersk utgave av Nettavisens Premier League-rykter, Norges originale ryktespalte.

Vi begynner i Tyrkia, der Fenerbache er i ferd med å sikre seg Mirko Vucinic fra Juventus. 30-åringen er blitt koblet til Tottenham og Manchester United de siste ukene, men nå ser det ut som han ender opp i varmere strøk.

Arsenal og Tottenham er rivaler hver dag, men nå har de også havnet I drakamp om samme spiller. PSGs 18 år gamle Adrien Rabiot er nemlig helt rabiat etter spilletid, noe han ikke får i den franske storklubben med det første. Nå kan han forlate Frankrike for å søke lykken i januar – hvis engelskmennene legger nok pund på bordet.

Arsenal, Chelsea og Liverpool jakter alle 21 år gamle Jorginho, men nå sier midtbanespilleren at han ønsker å fullføre sesongen i Serie A-klubben Hellas Verona, der han spiller nå.

Manchester United-manager David Moyes insisterer på at Javier Hernandez ikke får lov til å forlate klubben i januar. Spissen er langt fra førstelaget, og vil neppe få mye spilletid, men Moyes mener han er viktig for å bevare troppens konkurransedyktighet.

Manchester United-back Patrice Evra hevdes å ønske seg bort fra Old Trafford, og nå kobles han allerede til en overgang til gamleklubben Monaco. Franskmennene skal være klare til å hente ham i januarvinduet, hevder CalcioMercato.

Når det er sagt, skal Manchester United samtidig være I gang med å hente Southamptons stortalent Luke Shaw til klubben som Evra-erstatter. 18 år gamle Shaw har allerede spilt 28 kamper fra start i Premier League, og er sett på som et av balløyas største backtalenter.

Samtidig hevdes det at Southampton ønsker å hente Ashley Young til klubben. Aner vi en spiller&penger-deal her?

De spanske gigantene Barcelona har økonomiske muskler, og nå hevdes det at de vil bruke 50 millioner pund på å hente David Luiz og Thibaut Courtois til klubben. Så spørs det om Chelsea er villige til å selge.

Manchester City har ikke fått den kanonåpningen på sesongen de hadde ønsket seg, og nå vil trolig Manuel Pellegrini handle i det kommende januarvinduet. Juventus-spiller Paul Pogba er den siste på ryktelisten, og den tidligere United-spilleren kobles til City i en overgang verdt 40 millioner pund.

Liverpool lånte nylig ut André Wisdom til Derby. Nå tolkes det som at Liverpool har vunnet drakampen om Derby-spiller Will Hughes. Det lysluggete stortalentet skal også være ønsket av Arsenal, Manchester City og Manchester United. Midtbanespilleren har imponert både for Derby og det engelske U21-landslaget denne sesongen.

Og til slutt:

Fabio Capello avslører i et ferskt intervju at Manchester United la inn et bud på 100 millioner pund på Gareth Bale for å hindre at han ble solgt til Real Madrid. Det tyder i det minste på at de har økonomiske muskler i det vi snart går inn i et nytt overgangsvindu.

Ha en fin dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere