*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Egil Sande (Nettavisen)

Hevder Ole Gunnar Solskjær har jobb som Cardiff-manager i minst fem år.

15.01.14 09:38

Daily Star melder at Ole Gunnar Solskjær har fått beskjed av styreformann Mehmet Dalman om at han har en jobb som Cardiff-manager i minst fem år, hvis han ønsker det. Dalman skal være overbevist om at Cardiff har hentet riktig mann, og har full tiltro til Solskjær til tross for at det ble tap for nordmannen i hans første Premier League-kamp som manager.

Men kanskje kan Wilfried Zaha og Ravel MorrisonCardiff tilbake på vinnersporet. The Guardian melder nemlig at Solskjær ønsker å hente både Manchester United-ving Zaha og West Hams midtbanetalent Ravel Morrison.

Arsene Wenger håper å hente Schalkes Julian Draxler til Arsenal for 35 millioner pund, skriver Daily Mirror. Ifølge avisen håper Arsenal-manageren å gjøre 20-åringen om til en ny Robin van Persie.

Manchester United får ikke hentet Paul Pogba fra Juventus i januar, men det skal være en mulighet for at klubbene kan bli enige om en overgang til sommeren, hevder Manchester Evening News.

Liverpool skal, ifølge Daily Express, ha meldt seg på i kampen om signaturen til Portos midtbanespilller Fernando. Avisen hevder at både Manchester United og Everton også er interessert i 26-åringen, men nå håper altså Brendan Rodgers også å sikre seg brasilianeren.

Den tyrkiske storklubben Galatasaray ønsker å kjøpe Charlie Adam fra Stoke, skriver Daily Mail. Det er ventet at tyrkerne vil tilby Premier League-klubben fem millioner pund for 28-åringen.

Sunderland-manager Gustavo Poyet har fått beskjed om at han må bla opp 6,5 millioner pund om han ønsker å signere den argentinske spissen Ignacio Scocco, melder Daily Star. 28-åringen spiller for øyeblikket for Internacional.

Tottenham Hotspur skal være villig til å tape penger på Etienne Capoue ved å selge ham for 1,5 millioner pund mindre enn de 9 millionene de betalte Toulouse i sommer, skriver Daily Express. Tim Sherwood skal ikke være noe fan av franskmannen, og enkelte engelske medier har hevdet at 25-åringen skal ha et holdningsproblem.

Lewis Holtby kan også komme til å forlate White Hart Late. Daily Mail er en av flere aviser som de siste dagene har koblet 23-åringen til hans tidligere arbeidsgiver Schalke.

Manchester City skal igjen være interessert i Portos Eliaquim Mangela, skriver TalkSPORT. 21-åringen kommer imidlertid ikke på noe billigsalg, ettersom det er ventet at Porto vil kreve over 40 millioner pund for unggutten.

Til slutt tar vi med at La Liga-klubbene Valencia og Real Betis ønsker å låne Liverpools Iago Aspas. 26-åringen ble hentet fra Celta Vigo for 7 millioner pund i sommer, men har så langt slitt med å spille seg inn på Liverpools lag. Nå kan det altså bli en retur til La Liga for 26-åringen, melder Daily Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.