Onsdagens Premier League-rykter

TYSKLANDS BECKHAM: Bastian Schweinsteiger kan ha flytte på seg til sommern ifølge ham selv.

TYSKLANDS BECKHAM: Bastian Schweinsteiger kan ha flytte på seg til sommern ifølge ham selv. Foto: Daniel Roland (Afp)

Kan vi endelig få se Schweinsteiger i Premier League?

11.02.15 06:55

Bastian Schweinsteiger får nok nok mange Bayern München-fans til å sette morgenkaffen i halsen i dag. I et utdrag fra hans kommende selvbiografi røper Schweinsteiger at han kan komme til å forlate Bayern. Disse nyhetene blir tatt godt i mot av Manchester United og Chelsea. (Daily Express)

Og det stopper ikke der for Manchester United. Helt siden Sir Alex Ferguson ga seg som manager har klubben aldri helt fått satt seg igjen og er ofte ryktet til nye overganger. Denne gangen er det Palermos Paulo Dybala, med en prislapp på 30 millloner pund, som skal være i kikkerten til Louis van Gaal. (Daily Mail)

Det ble ryktet at Liverpool og United hadde interesse for Inters Mauro Icardi som nekter å skrive ny kontrakt i går. Dette har nå også Chelsea plukket opp og skal vurdere å hente spissen i sommer. (London Standard)

Dansken og tidligere Swansea-trener, Michael Laudrup, skal være Queens Park Rangers favoritt til å ta over trenerjobben etter at Harry Redknapp måtte gi seg. (Daily Mirror)

Med tap på tirsdag ryktes selvfølgelig nye spillere til Tottenham. Emanuel Mammana skal være vurdert å bli hentet til White Hart Lane melder Daily Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.