Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Granit er Fergusons alternativ til Wesley Sneijder.

Frank Lampard sier at han ikke kommer til å forlate Chelsea og advarer klubben mot å kvitte seg med for mange rutinerte spillere.
(London Evening Standard)

Gary Cahills overgang til Chelsea er i fare på grunn av Bolton-stopperens lønnskrav. Cahill krever 120.000 pund i uka, det samme som Ashley Cole, noe som er 50.000 mer enn det Chelsea er villig til å gi.
(Daily Express)

Rykter vil ha det til at Newcastle ønsker å låne sin gamle toppscorer Andy Carroll fra Liverpool, men det blir avvist av klubben.
(Newcastle Chronicle)

Men en spiller som følges tett av Newcastle er Brightons U21-landslagsspiller Lewis Dunk.
(Newcastle Chronicle)

Og Newcastle skal ha fått tilbud om å låne Juventus-spiss Vincenzo Iaquinta.
(Daily Mail)

Dirk Kuyt er koblet vekk fra Liverpool, og tyrkiske Galatasaray vil prøve seg med et bud.
(Metro)

Olympiakos, Marseille og Dijon kjemper alle om signaturen til Chelseas Gael Kakuta.
(Daily Mirror)

Manchester City er angivelig ute etter Romas midtbanestjerne Daniele de Rossi, men italienerne vil tilby 28-åringen en ny gigantkontrakt for å holde på ham.
(Daily Star)

Arsenals neste forsvarsspiller kan bli hentet fra andredivisjon i Oman. 24 år gamle Saad al-Mukhaini er i alle fall på prøvespill hos Gunners i to uker.
(The Times)

Alex Ferguson vurderer alternativer på midtbanen, og Basels tenåring Granit Xhaka er på ønskelisten til Manchester United-manageren.
(Metro)

Bolton trenger forsterkninger for å være et Premier League-lag også neste år, men Owen Coyle nekter for at klubben har gjort et fremstøt for å hente Fulham-spiss Bobby Zamora.
(Talksport)

Fulham på sin side skal ha klargjort et bud på den argentinske spissen Maxi Lopez, som spiller for Catania.
(Daily Mirror)

Tottenhams Rafael van der Vaart utelukker at han forlater Whiter Hart Lane i januar. Samtidig utelukker ikke Spurs at de kan komme til å hente Real Madrids Kaka.
(Fox Sports, Footy Bunker)

Tottenham vurderer også West Hams midtstopper James Tomkins (22). West Ham skal alt ha avslått to bud fra Newcastle på spilleren, det høyeste på 2,5 millioner pund.
(Daily Mail)

En som kan være på vei bort fra Tottenham er Steven Pienaar, som har fått minimalt med spilletid etter overgangen fra Everton. Et lån til den tidligere klubben er angivelig det Pienaar selv ønsker.
(The Times)

Aston Villa forsøker fortsatt å låne Robbie Keane fra LA Galaxy. Keane skal for øvrig trene med sin tidligere klubb Tottenham i januar.
(The Sun)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kommentarer til denne saken