Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Barcelona vil bytte flere spillere mot Neymar.

Det foregår for øyeblikket en stor maktkamp i Spania mellom Real Madrid og Barcelona. Begge klubbene er ute etter Paris Saint-Germains Neymar (27), og vil gjøre hva som helst for å kapre brasilianeren. Brasilianeren ble tidligere i sommer koblet til Manchester United, men ettersom overgangsvinduet i England er over, skal dette ikke være aktuelt.

Les: - Full krig mellom Barcelona og Real Madrid om Neymar

Onsdag kan det se ut til at Barcelona er i førersetet hva gjelder en overgang for angriperen. Ifølge Le Parisien møttes delegater fra PSG og Barcelona tirsdag til samtaler. ESPN skriver at en eventuell avtale kan inneholde Philippe Coutinho (27) og Ivan Rakitic (31), pluss store pengesummer. Daily Mail hevder at også høyrebacken Nelson Semedo (25) kan bli involvert i «operasjon Neymar».

Skal vi tro Independent, kan det også være aktuelt med en låneovergang til Barcelona i første omgang, med en kommende opsjon på kjøp.

Les også

Solskjær får skryt for ny taktikk

Alexis Sanchez (30) kobles med et utlån til Roma. Ifølge The Sun skal Manchester United være villige til å låne ut chileneren til tross for at de trolig fremdeles må betale store deler av den enorme lønnen hans.

Ingen klubber valgte å trigge overgangsklausulen til Toby Alderweireld (30) på 25 millioner pund i sommer. Nå skriver Mirror at Tottenham-spilleren ønsker å bli i klubben ut sesongen, slik at han kan gå gratis til en ny klubb ved kontraktslutt.

Les også

Fotballekspert vil si unnskyld til Solskjærs rekordkjøp

Tiemoue Bakayoko (24) har ikke blitt noen suksess i Chelsea, og nå ser han ut til å vende snuten «hjemover» til Monaco. Daily Mail skriver at klubbene har startet samtaler om et utlån for midtbanespilleren.

Roma-ryktene vil ingen ende ta for Liverpool-stopper Dejan Lovren (30), og en overgang er ventet innen kort tid. Ifølge Telegraph sto kroaten over treningen i forkant av Supercup-finalen mot Chelsea som følge av overgangen.

Kommentarer til denne saken