Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Tror Manchester United kan bli tvunget til å selge Paul Pogba på billigsalg.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær uttalte tidligere i vår at de var klare til å utnytte markedet som vil være påvirket av de økonomiske utfordringene koronakrisen har skapt for klubber over hele verden. Goal.com mener imidlertid at den krevende økonomiske situasjonen i europeisk fotball også vil påvirke prisen på eventuelle spillere de har tenkt til å selge. Fotballnettstedet trekker frem Paul Pogba som stadig blir koblet bort fra klubben og som de mener eventuelt vil bli solgt for en mye lavere sum enn det United trolig har sett for seg. Goal skriver at Pogba ble verdsatt til 180 millioner pund for bare ett år siden, men at Manchester United skal være fornøyd om de klarer å få halvparten av det for franskmannen i dagens marked.

Les også: 18 av 20 PL-klubber har levert økonomiske tall. Det som kom frem bør skremme fansen

Tottenham skal ha fått øynene opp for Real Betis-forsvarer Emerson, skriver Mundo Deportivo. Real Betis samarbeidet med Barcelona om å hente 21-åringen fra Brasil i fjor og den sistnevnte klubben har muligheten til å signere spilleren for en mindre sum neste år. Det kan gjøre en mulig overgang til Spurs mer komplisert.

Mesut Özil har litt over ett år igjen av sin kontrakt med Arsenal. Den tidligere Real Madrid-spilleren tjener i dag 350.000 pund i uken i London-klubben, men ser foreløpig ikke ut til å bli tilbudt noen ny avtale av Arsenal. ESPN melder at partene har til gode å diskutere noen ny kontrakt.

Les også: Lars ble korona-smittet på fotballtur til Liverpool

Tiémoué Bakayoko er ventet å returnere til Chelsea denne sommeren. Monaco skal ha sikret seg et opsjon på kjøp for 40 millioner pund da de hentet Bakayoko på lån, men Ligue 1-klubben skal ikke ha noen planer om å benytte seg av den muligheten, skriver Goal.com. Dermed ser det ut til at 25-åringen vil returnere til Stamford Bridge hvor han har hatt vanskeligheter med å slå gjennom.

Newcastle og Everton skal ha hoppet inn i kampen om Ajax-stjernen Donny van de Beek, skriver Le10 Sport. Den lovende nederlenderen har utmerket seg i europeisk fotball de siste sesongene og har vært koblet til både Manchester United og Real Madrid tidligere. Det er ventet at van de Beek vil bytte klubb til sommeren, men så gjenstår det å se om han kan la seg friste av Newcastle eller Everton.

Les også: Ekspertene spår. Dette blir sommerens villeste overganger (+)

Franske L'Equipe melder at flere Premier League-klubber visere interesse for Monaco-spiss Wissam Ben Yedder. Manchester United, Arsenal og Tottenham blir alle nevnt og skal muligens være interessert i å signere toppscoreren fra Ligue 1. Yedder rakk å score 18 ganger før den franske ligaen ble stoppet som følge av koronaviruset.

Manchester United blir koblet til Mohammed Salisu i Real Valladolid. Den 21 år gamle forsvarsspilleren skal ha en utkjøpsklausul på kun 10 millioner euro, skriver AS. Det virker det å være flere større klubber som har tenkt til å utnytte. Manchester United ryktes å være en av klubbene som nå jakter spilleren, men også Atletico Madrid og Real Madrid hevdes å være interessert i 21-åringen.

Les også: De beste sportsdokumentarene: Tjente millioner. Så kom anklagene (+)

Kommentarer til denne saken