Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Flere storklubber er på spissjakt etter inneværende sesong. Det brygger opp til kamp om de største stjernene.

Manchester City skal på spissjakt etter at det ble klart at Sergio Aguero forlater klubben etter inneværende sesong. Naturlig nok har allerede spekulasjonene startet om hvem som vil komme inn portene i den lyseblå delen av Manchester.

Ifølge The Times vil City sikte seg inn på Tottenhams Harry Kane om de ikke klarer å lande en avtale med Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund. Lokalavisen Manchester Evening News hevder at Haaland er klubbens førstevalg og at de har god tro på at de vil få i stand overgangen.

Som om ikke det var nok melder Eurosport at Romelu Lukaku er høyt oppe på listen til både City og Premier League-rival Chelsea. Belgieren ses på som et alternativ hos begge klubbene om Haaland glipper.

Les også

City bekrefter: Aguero forlater klubben i sommer

Så hva gjør Aguero etter at karrieren er over i City? Franske Foot Mercato melder at 32-åringen allerede har fått tilbud fra byrival Manchester United. Også Chelsea, Inter Milan og Paris St-Germain skal ha meldt sin interesse for argentineren. Allikevel trekkes Barcelona frem som en favoritt og mulig joker til å lande en avtale med Aguero på grunn av hans forhold til Lionel Messi, melder Football Insider.

RMC Sport rapporterer at RB Leipzig-stopper Ibrahima Konate allerede har gjennomført den medisinske testen før en overgang til Liverpool.

Spanske Fichajes melder at Leeds sin spanske spiss Rodrigo skal være misfornøyd med livet i England og at han ser på en mulighet til å vende tilbake til Spania. Real Betis og Sevilla skal begge være interessert i spissen.

Les også

Haaland kritisk til egen prestasjon

I Italia melder Tuttosport at Rodrigo de Paul ønsker seg en overgang fra Udines til Leeds etter sesongen. Også Atalanta skal være interesserte i argentineren.

Daily Mail skriver at Burnley vil ansette tidligere Sheffield United-manager Chris Wilder om Sean Dyche velger å forlate klubben. Han skal være ønsket i Crystal Palace og Newcastle.

Crystal Palace, West Ham og Wolves følger alle Stoke City's australske forsvarsspiller Harry Souttar, 22, ifølge Express.

Spanske AS rapporterter at Manchester United, Chelsea, Paris St-Germain og Real Madrid alle er med i kampen om å signere Rennes 18 år gamle stjerne Eduardo Camavinga.

Franske Foot Mercato melder at Arsenal, Leicester City og Strasbourg alle har latt seg imponere av 17 år gamle Ismael Doukoure fra Valenciennes. Klubbene følger unggutten tett med tanke på en mulig overgang.