Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Angrepsstjerne vurderer sterkt å fortsette karrieren i Premier League.

Ifølge Evening Standard ønsker Sergio Aguero og klatre på listene over de mestscorende spillerne i Premier League-historien. Dermed skal en klubb som Chelsea seile opp som en favoritt til å sikre seg argentineren hevder avisen. Telegraph skriver at Aguero også er villig til å miste Champions League-spill for å bli værende i England og nevner Tottenham som en aktuell destinasjon.

Det har tidligere blitt rapportert at Ibrahima Konate var så godt som klar for Liverpool, men nå melder Eurosport at Manchester United også er med i kampen om RB Leipzig-stopperen.

Les også: Disse TV-bildene av Haaland skaper sterke reaksjoner: - Skal ikke gjøre det

Daily Mail skriver at West Ham vil forsøke å kjøpe Jesse Lingard fra Manchester United etter at låneoppholdet er over etter sesongen.

Alexandre Lacazette kan bli solgt til sommeren, ifølge 90min. Klubber som Inter Milan, Roma, Sevilla og Atletico Madrid skal alle være interesserte i franskmannen.

Football Insider rapporterer at Tottenham forbereder et kjøpt av Marcel Sabitzer fra RB Leipzig.

Tyrkerens kontrakt med AC Milan går ut etter inneværende sesong, nå melder Sky Sports at Juventus , Arsenal og Chelsea er interesserte i Hakan Calhanoglu.

Les også: Det som skjedde fikk Klopp til å gjøre noe drastisk: - Sjokkerende

Talksport hevder at Theo Walcott vil signere en permanent avtale med Southampton etter at låneavtalen fra Everton løper ut etter sesongen.

Teamtalk hevder at Everton krever 21,5 millioner pund for midtstopper Yerry Mina for å selge colombianeren.

I Barcelona hevdes det nå at Ronald Koeman ønsker at Ousmane Dembele blir værende i klubben etter denne sesongen. Manchester United skal i lang tid ha vist interesse for franskmannen, ifølge flere kilder.

Nederlandske Voetbal24 skriver at Manchester City er interesserte i Sander Berge. Ifølge rapportene skal klubben ønske nordmannen som erstatter for Fernandinho.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser