Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Jesse Lingard har funnet storformen i West Ham, noe som skal ha gjort engelskmannen til en ettertraktet mann på overgangsmarkedet.

Aston Villa skal være en av klubbene som vil prøve å hente Manchester United-eide Jesse Lingard til sommeren, skriver Football Insider. 28-åringen har siden januar vært på lån i West Ham og har storspilt for London-klubben. West Ham skal også ønske å signere han på permanent basis.

Jose Mourinho fikk sparken som Tottenham-manager mandag, men allerede nå hevder tabloidavisen The Sun at portugiseren kan være på vei mot en ny trenerjobb. Avisen skriver at Mourinho er an av kandidatene til å bli ny Celtic-manager.

Les også: Superligaen med ny uttalelse

Valencia nevnes også som en mulig ny destinasjon for den portugisiske treneren. Ifølge Todofichajes skal Valencias klubbeier Peter Lim ønske å kvitte seg med nåværende trener Javi Gracia for å få inn Mourinho på trenerbenken.

Tottenham må på trenerjakt som følge av at de sparket Mourinho, men ifølge Talksport blir den nye treneren ikke Leicester-manager Brendan Rodgers. Den nordirske treneren som har imponert stort som sjef for Leicester skal ha avvist alle rykter om at han skal ta over Tottenham.

Les også: Ed Woodward trekker seg fra Manchester United

Barcelona skal ha tilbudt Manchester City-spiss Sergio Agüero en toårsavtale, melder TyC Sports. Den argentinske spissen har kunngjort at han forlater Manchester City til sommeren når kontrakten hans går ut, og han kan dermed signeres gratis av andre klubber.

Real Betis skal være interessert i å signere Manchester Uniteds 27 år gamle midtstopper Eric Bailly, hevder The Sun.

Marseille sin 24 år gamle midtstopper Duje Caleta-Car håper at Liverpool fortsatt skal være interessert i han nå som den franske klubben skal være åpen for å la ham gå, hevder RMC Sport.

Les også: Alle Premier League-klubbene trekker seg fra Super League

West Bromwich skal være fast bestemt på at de ønsker Sam Johnstone med seg videre i klubben. Manchester United og West Ham skal begge være interessert i den engelske keeperen. Det melder Express og Daily Star.

Newcastle skal være interessert i Benficas 21 år gamle back Nuno Tavares, hevder Record.

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering