Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Hevder Manchester United får konkurranse om Jadon Sanchos signatur.

Den engelske landslagsspilleren Jadon Sancho har i lang tid blitt koblet til Manchester United. Klubben lyktes imidlertid ikke å bli enige med Borussia Dortmund om en overgangsavtale i fjor sommer. Nå sies det derimot at tyskerne kan være mer villige til å selge spillere, men United må vente seg hard konkurranse. Bild skriver at Chelsea kan komme til å ville prøve seg på engelskmannen. I tillegg skal Liverpool også være interessert.

Hugo Lloris har til sommeren kun ett år igjen av sin avtale med Tottenham og det ryktes at Spurs skal være på jakt etter en ny målvakt. West Bromwich-keeper Sam Johnstone har denne sesongen blitt koblet til London-klubben. Det samme har West Ham, men nå melder ESPN at Spurs må regne med hard konkurranse fra Manchester United. Nettstedet skriver at David de Gea trolig kan forlate Old Trafford i sommer og at Johnstone vil være aktuell som en erstatter. The Telegraph hevder at West Bromwich vil kreve 20 millioner pund for keeperen dersom de rykker ned fra Premier League.

Les også: United-eieren stoppet av TV-team i USA

Leeds skal være interessert i å sikre seg den nederlandske Club Brugge-vingen Noa Lang. 21-åringen ble Club Brugges toppscorer denne sesongen og det skal være flere lag som har latt seg imponere av spilleren, skriver The Telegraph. Langs avtale med Club Brugge varer frem til 2024, men det spørs hvor lenge belgierne klarer å beholde spilleren.

Både Crystal Palace og West Ham skal ha fått øynene opp for RB Leipzig-angriper Hwang Hee-chan. The Telegraph skriver at det er ventet tyskerne er villige til å lytte til bud på sørkoreaneren denne sommeren. Det er ventet at 25 år gamle Hee-chan ikke vil koste særlig mye mer enn 10 millioner pund, hevder avisen.

Les også: Rasende PSG-stjerner reagerer med sjokk på det som skal ha blitt sagt på banen

Arsenal skal ha et ønske om å skaffe seg en reserve for venstreback Kieran Tierney. Nå melder Daily Mail at London-klubben speider på Derby-back Lee Buchanan. 20 år gamle Buchanan har gått gradene i Derby og er nå en del av klubbens førstelag. Det spørs imidlertid hvor lenge 20-åringen bli værende i klubben dersom Arsenal kommer på banen.

The Sun melder at Southampton, Norwich og West Ham er interessert i å hente Manchester United-back Brandon Williams på lån til sommeren. Williams fikk flere muligheter av United-manager Ole Gunnar Solskjær forrige sesong, men denne sesongen har han kun vært på banen i to Premier League-kamper for Manchester United, samt i enkelte cupoppgjør. Solskjær lot ikke Williams dra på utlån i januar, men det gjenstår å se hvordan nordmannen vil stille seg til en låneavtale når sommervinduet åpner.

Les også: Her er Nettavisens tabelltips for Eliteserien 2021