Chelsea og Arsenal holder begge et øye til Bayer Leverkusen-stopper Edmond Tapsoba, melder Metro. 22-åringen skal imidlertid ha sagt at det ikke har kommet et konkret bud på ham, og at han sannsynligvis vil starte sesongen med sitt nåværende lag.

Raheem Sterling har storspilt for England så langt i EM. Nå skal han være villig til lytte til tilbud fra andre klubber, melder The Athletic. Manchester City-sjef Pep Guardiola skal imidlertid ha et ønske om å beholde kantspilleren, til tross for interesse fra Real Madrid.

Patrick Vieira er interessert i å hente den 18 år gamle Manchester City-spissen Morgan Rogers til Crystal Palace, hevder Daily Mail. Den nye Palace-sjefen skal angivelig ha et ønske om å få ned snittalderen i troppen og ser blant annet derfor på Rogers som en aktuell kandidat.

Les også: Nettavisen erfarer: Sandefjords Wembangomo er ønsket av flere utenlandske klubber

Leeds' midtbanespiller Kalvin Phillips har imponert stort for England i årets europamesterskap, der han så langt har vært å se i startoppstillingen i alle kampene. 25-åringen blir koblet til blant andre Liverpool, men ifølge nettstedet Inews er han fornøyd med tilværelsen i Leeds og har dermed ingen intensjoner om å forlate klubben.

Emile Smith Rowe nøt stor tillit av Arsenal-manager Mikel Arteta mot slutten av forrige sesong hvor han til slutt ble å se på banen i 37 kamper i alle turneringer. Nå skal Aston Villa være positive til at de kan få til en overgang for 20-åringen og vil ifølge Football Insider komme opp med et tredje bud for å få kloa i ham.

Southampton skal være overbevist om at de vil sikre seg Manchester United-backen Brandon Williams på lån den kommende sesongen. The Saints prøvde å hente ham allerede i fjor sommer, men da ønsket ikke Solskjær og co. å sende ham på et utlån, skriver Daily Mail.

Les også: La Liga-Veland er kritisk mot bruken av vidunderbarnet Pedri: - Kan ikke fortsette sånn

Wayne Hennesseys kontrakt med Crystal Palace gikk ut forrige måned, men den 34 år gamle målvakten skal fortsatt ha gode muligheter for å bli i Premier League også fremover. Daily Mail skriver at Burnley nå har vist interesse for waliseren, men at han også skal være et alternativ for både Chelsea og Aston Villa.

Lionel Messis kontrakt med Barcelona gikk nylig ut, og den spanske storklubben skal ha økonomiske problemer med å klare å tilby argentineren en ny kontrakt. Ifølge Marca er Barca-president Joan Laporta overbevist om at Argentina-stjernen blir. Daily Star hevder imidlertid at klubben ønsker å tilby Chelsea muligheten til å signere spissen Antoine Griezmann slik at de klarer å finansiere en ny kontrakt for Messi.

Samuel Umtiti fikk kun seks ligakamper fra start i Barcelona forrige sesong og midtstopperen virker ikke å være en del av Ronald Koemans planer. Ifølge Daily Star kan både Manchester United og Arsenal være interessert i å hente midtstopperen.