Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Det er lille-lørdag, og har får du servert rykende ferske Premier League-rykter.

Ifølge Mirror, skal Paul Pogba være Paris Saint-Germains store overgangsmål denne sommeren. Den franske klubben har allerede gjort god business med blant annet Sergio Ramos, Gini Wijnaldum og Gianluigi Donnarumma. Nå skal de være ute etter å selge spiller for 500 millioner kroner, for å få råd til midtbanespilleren. Manchester Evening News hevder derimot at Manchester United har til gode å bli kontaktet av en klubb.

Lionel Messi er utrolig nok fortsatt klubbløs, men alt tyder på at det blir en ny kontrakt i Barcelona. Det er bare én ting som mangler, og det er midlene. Den katalanske storklubben må derfor selge unna flere av sine stjerner, før de får råd til å signere Messi på en lengre avtale, skriver The Guardian.

Les også: Hevder Varane nærmer seg Manchester United: - Ha så høye forventninger som mulig

Agenten til den 20 år gamle Juventus-spilleren Nicolo Fagioli, som skal være inkludert i en byttehandel med Sassuolo for Manuel Locatelli, bekrefter at Arsenal har lagt inn et bud på omkring 350 millioner kroner for den italienske midtbanespilleren. Det er Sky Italia som melder dette.

Arsenal skal også ligge langflate etter en annen midtbanespiller, nemlig Leicesters James Maddison. Nå skal de se på muligheten for å sende flere spillere andre veien, for å få gjennomført en overgang. En av spillerne det skal handle om er Reiss Neslon, hevder Daily Mail.

ESPN kommer derimot med nyheter som vil vekke interessen hos oss nordmenn, for den amerikanske TV-kanalen melder at Chelsea forbereder et Erling Braut Haaland-bud i disse dager. Det budet skal ligge på rundt 1,4 milliarder norske kroner, og kan komme i nærmeste framtid. Borussia Dortmund er ventet å takke nei, men kan etter sigende vurdere det, hvis budet er stort nok.

Tottenham er nær sin første signering denne sommeren, og det blir en ren byttehandel med spanske Sevilla. Nuno Santo og Spurs får spanjolen Bryan Gil, mens argentineren Erik Lamela går motsatt vei. Gil har blant annet fått landslagsdebuten i år, og imponerte på lån hos Eibar forrige sesong. Tottenham er ventet å måtte betale en sum i mellom, med tanke på aldersforskjellen på 20 og 29. Det er Sky Sports som hevder at handelen nærmer seg klar.

Manchester Evening News melder at Manchester United planlegger å gjennom to store overganger til denne sommeren, sammen med Jadon Sancho-signeringen som skal være rett rundt hjørnet. En av spillerne som står øverst på den ønskelisten skal Atletico Madrid-spiller Kieran Trippier være mest aktuell, selv om den spanske klubben krever rundt 200 millioner kroner for en engelske høyrebacken.

Ifølge franske L´Equipe skal Juventus vurdere en sjokkovergang for Cristiano Ronaldo denne sommeren. 36-åringen skal ha gitt beskjed om at han ønsker å fortsette i klubben, men italienerne skal nå vurdere å foreslå en byttehandel med Paris Saint-Germain. Den skal inneholde den argentinske spissen Mauro Icardi, og vil med det sendes sommerens EM-toppscorer motsatt vei.

Les også: Tyske medier: Sørloth har fått tillatelse til å forlate RB Leipzig

Tirsdag skal Bayer Leverkusens Demarai Gray ha gjennomført den medisinske teste på Goodison Park, og vil bli presentert som Everton-spiller om kort tid, Den tidligere Leicester-spilleren fikk bare ti kamper i tyske Bundesliga, og returer til Premier League er kun ett år. Det er Sky Sports som hevder dette.

Manchester City har foreløpig vært stille under sommerens overgangsvindu, og nå skal deres største dilemma være om de skal leie ut unggutten Liam Delap eller ikke. 18-åringen er sett på som et stort talent, og Preston North End skal stå klare til å ta i mot engelskmannen med åpne armer. Manchester Evening News skriver om denne nyheten.