Aston Villa-stjernen Jack Grealish kommer til å bestemme egen fremtid neste uke, skriver The Mirror. Engelskmannen er for tiden på ferie etter å ha vært med i sommerens EM-sluttspill. 25-åringen har blitt heftig koblet til Manchester City denne sommeren.

Ifølge Daily Mail kommer Manchester City nå til å legge inn deres første offisielle bud på Grealish. Ifølge avisen skal budet ligge på 75 millioner pund, i tillegg til en rekke bonuser som vil gjøre at totalsummen kan komme opp i 100 millioner pund.

Les også: Hovland med vanvittig treningsrunde i Oslo før avreise til OL: - Helt ekstremt

Overgangsguru Fabrizio Romano melder at Chelsea skal ha åpnet samtaler med Sevilla om å signere midtstopperen Jules Kounde. Den franske 22-åringen skal ha en utkjøpsklausul på 68 millioner pund. Goal skriver at Kurt Zouma kan bli en del av en avtale.

West Ham skal være interessert i Manchester Uniteds Phil Jones, hevder Eurosport. Jones har ikke spilt for United siden januar 2020 grunnet skadeproblemer, og klubben skal angivelig ikke ha noe problemer med å la ham gå.

Liverpool skal være interessert i Wolverhamptons Adama Traore, hevder Daily Star. Merseyside-klubben skal angivelig ha et håp om å kunne hente han for 30 millioner pund.

Les også: Manchester United enig med Real Madrid om Varane-overgang

Arsenal skal ha kommet med en henvendelse til Inter om deres argentinske spiss Lautaro Martinez, melder The Telegraph.

Velinformerte Fabrizio Romano skriver på Twitter at Liverpool ikke skal ha lagt inn et offisielt bud på Federico Chiesa, til tross for flere rykter om det. Ifølge Romano er det ingen sjanse for at Liverpool kommer til å signere den italienske EM-stjerna i sommer.

Manchester United bekreftet tirsdag kveld at Raphael Varane er klar for klubben. Tidligere i sommer signerte de også Jadon Sancho. Ifølge The Telegraph kommer den usikre fremtiden til Paul Pogba og Jesse Lingard til å ha en stor rolle om Solskjær skal få hente flere spillere denne sommeren.

Les også: Haaland om påstått prislapp: – Håper det bare er rykter

Tottenham skal fortsatt være i samtaler med Atalanta om å signere midtstopperen Cristian Romero, men de skal ikke være villige til å legge 47 millioner pund på bordet for argentineren, som Atalanta ønsker, skriver The Guardian.

Den tyrkiske klubben Trabzonspor skal være interessert i å låne den belgiske Chelsea-spissen Michy Batshuayi den kommende sesongen, hevder tyrkiske Millyet.

Newcastle skal fortsatt ha et håp om å kunne signere Joe Willock på et lån neste sesong, hevder Daily Mail. Arsenal-spilleren var utlånt til Newcastle siste halvdel av forrige sesong, og imponerte for klubben.