Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Storklubb skal føle seg sikre på at de vil klare å lande en avtale for Harry Kane.

Vi begynner med Arsenal som skal se på James Maddison som en erstatter for Martin Ødegaard, som vendte tilbake til Real Madrid i sommer. The Gunners skal ikke være interessert i møte Leicesters krav på 60 millioner pund for 24-åringen, melder football.london. I stedet har London-klubben, ifølge nettstedet, foreslått en ikke-navngitt spiller som en del av en mulig avtale.

Harry Kane har stått over sine to første treninger i Tottenham etter ferien og kobles med en overgang til Manchester City. The Athletic skriver at de lyseblå er villige til å by 130 millioner pund for spissen, og at de fortsatt føler seg selvsikre på at de vil klare å lande en avtale. Det til tross for at Tottenham hevdes å kreve 160 millioner pund dersom de skal selge.

Les også: Kane-nyheten skaper debatt: - Helt forståelig hvis det stemmer

Chelsea skal ha pekt seg ut Romelu Lukaku som deres neste stjernespiss, men Metro skriver at Inter ikke vil akseptere et bud på 100 millioner pund for å selge den belgiske landslagsspissen. Samtidig hevder The Sun at Lukaku skal ha et ønske om å returnere til London-klubben, som han var del av mellom 2011 og 2014, da han skal føle at har har noe uoppgjort på Stamford Bridge.

Aymeric Laporte havnet bak i midtstopperkøen i Manchester City forrige sesong med Ruben Dias og John Stones som klubbens faste stopperpar. Nå skal 27-åringen ha gjort det klart at han ønsker en overgang til La Liga i sommer, melder 90min. Både Barcelona og Real Madrid skal være interessert.

Den østerrikske midtstopperen Flavius Daniliuc skal ha tiltrukket seg interesse fra Premier League. Både Southampton og West Ham har ifølge Daily Mail et ønske om å hente 20-åringen, som til daglig holder til i den franske klubben Nice.

Bournemouth-spissen Arnaut Danjuma er en annen som blir koblet med en overgang til Premier League i disse dager. Liverpool skal være blant dem i den engelske toppdivisjonen som har uttrykt interesse for den nederlandske spissen, skriver Marca. Også La Liga-klubben Villareal skal ha kommet med et bud. Ifølge den spanske avisen er Bournemouth villig til å selge Danjuma dersom det legges omkring 21,5 millioner pund på bordet.

Aston Villa har et håp om å komme til enighet med Chelsea om en overgang for Tammy Abraham og med Manchester United om en overgang for Axel Tuanzebe, melder The Telegraph. Begge spilte på lån i Villa da klubben sikret opprykket til Premier League i 2018/19-sesongen.

Les også: Kroos har idrettsbrokk – kan åpne døra for Ødegaard

Sevilla-stopperen Jules Kounde har blitt koblet med en rekke storklubber i sommer, blant dem Chelsea. Stamford Bridge-klubben har nå tilbudt brasilianeren Kenedy som en del av avtalen for å prøve å sikre seg Kounde, melder The Sun. Tidligere skal blåtrøyene også ha tilbudt Kurt Zouma til Sevilla i håp om å lande overgangen.

Den nyopprykkede Premier League-klubben Brentford nærmer seg en overgang for Midtjyllands svenske midtbanespiller Jens Causte, melder svenske Sportbladet. 21-åringen skal også ha blitt koblet til den franske klubben Rennes.

Leeds skal være interessert i å sikre seg den nederlandske vingen Noa Lang. Ifølge El Desmarque får imidlertid Elland Road-klubben kamp om 22-åringen, da også Sevilla skal ha et ønske om å hente Club Brugge-spilleren.