Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Donny van de Beek skal ha gitt agenten klar beskjed.

Overgangen fra Ajax til Manchester United har nok foreløpig ikke gått helt som Donny van de Beek hadde sett for seg eller ønsket, men nederlenderen nekter å gi opp håpet. The Times melder at Van de Beek skal være så bestemt på å slå gjennom i United-trøya at de ikke engang gidder å nevne for ham at det er interesse fra andre klubber. Nederlenderen skal nemlig ikke være interessert i noen overgang fra United ennå.

Arsenal skal ha et håp om å sikre seg høyreback Kieran Trippier fra Atletico Madrid før overgangsvinduet stenger, hevder The Sun. London-klubben skal også tidligere i vinduet ha vist interesse for den engelske landslagsspilleren, men skal, ifølge The Sun, ha blitt overrasket da Atletico ba om 34 millioner pund for Trippier - noe som tilsvarer engelskmannens utkjøpsklausul. Arsenal har imidlertid et håp om at spanjolene vil senke prisen nå som overgangsvinduet nærmer seg slutten. Også Manchester United har blitt koblet til Trippier.

Les også: Starter ny etterforskning etter Brann-nachspielet

Tottenham jobber med å selge blant andre Moussa Sissoko og Serge Aurier før overgangsvinduet stenger, melder Football.London. De to spillerne skal allerede tidlig i sommer har fått beskjed om at de ikke vil bli satset på videre, men det har foreløpig vist seg å være vanskelig for Spurs å få et tilfredsstillende tilbud for midtbanespilleren og høyrebacken.

Hørt Nettavisens siste episoder av podcasten Silly Season?

Chelsea kan komme til å ville prøve å sikre seg Saul Niguez på lån fra Atletico Madrid før overgangsvinduet stenger, men kan få konkurranse fra Manchester United, skriver The Guardian. Atletico skal være villige til å gi slipp på Saul og det hevdes at den 26 år gamle midtbanestjernen kan være lysten på en ny utfordring, melder samme avis.

Brentford skal være på jakt etter Nottingham Forest-angriper Brennan Johnson. Det er Sky Sports som melder om interessen fra den nyopprykkede Premier League-klubben. Det er imidlertid ventet at Nottingham Forest vil kreve så mye som 10 millioner pund for 20-åringen, en pris Brentford ikke skal være villige til å betale. Det gjenstår å se om klubbene vil lykkes med å få til en avtale i løpet av uken.

Les også: Premier League-klubber nekter spillere å reise på landslagsoppdrag

West Ham jobber med å sikre seg Kurt Zouma fra Chelsea, melder blant andre Daily Mail. Avisen hevder at klubbene har kommet langt i forhandlingene og at West Ham ser utt til å betale cirka 25 millioner pund for midtstopperen. Dersom Chelsea selger Zouma vil London-klubben intensifiere jakten på Jules Kounde i Sevilla, melder Daily Mail.

Football.London melder at Tottenham vil fortsette jakten på Adama Traoré i Wolverhampton før overgangsvinduet stenger 31. august. Tottenham-trener Nuno Espirito Santo skal være en stor beundrer av spilleren han var trener for i sin forrige klubb og håper på en gjenforening i Nord-London. Det er ventet at Spurs vil prøve å forhandle frem en låneavtale med opsjon på kjøp.