Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Sagaen rundt Harry Kane er ventet å fortsette neste sommer.

Nå skriver imidlertid britiske Eurosport skriver at Kane kan komme til å signere en ny kontrakt med Tottenham dersom spissen får inkludert en utkjøpsklausul i avtalen. 28-åringen var på vei til Manchester City i sommer, men klubbeier Daniel Levy maktet å tviholde på sin store stjerne.

Leicester Youri Tielemans sier han holder alle muligheter åpne mens han fortsatt forhandler med klubben om en ny avtale. 24-åringen var på radaren til flere storklubber i sommer, og har vært koblet til både Liverpool, Manchester United og Real Madrid, ifølge Sky Sports.

Les også: United-legender kritiske etter sjokk­resultatet: –⁠ Stor feil

Tottenham og Atletico Madrid fikk begge bud på 90 millioner euro for Lautaro Martinez avvist av Inter i sommer, ifølge Gazzetta dello Sport. Den italienske storavisen skriver at også Arsenal kom til kort da de la inn et bud på Inter-spissen.

Flere klubber skal ha forhørt seg rundt en mulig overgang for Bukayo Saka, men Arsenal skal ha gitt klart uttrykk for at 20-åringen ikke skal noen steder, ifølge Fabrizio Romanos podkast «Here we Go Podcast».

Express skriver at Bayer Leverkusens Florian Wirtz skal være ønsket av flere Premier League-klubber, i tillegg til Bayern München.

Les også: Sterke reaksjoner etter Manchester United-fiasko: - Forferdelig

Georginio Wijnaldum skal ha ønsket å bli værende i Liverpool, men forsvant på free transfer til PSG etter at han skal ha følt seg uønsket på Anfield. Det skriver den franske storavisen L'Equipe.

Arsenal ha ikke gitt opp å signere Lyon-stjernen Houssem Aouar neste sommer. London-klubben skal imidlertid ha avfunnet seg med at det blir vanskelig å hente 23-åringen om klubben ikke kvalifiserer seg for neste sesongs Champions League. Det skriver spanske Todofichajes.

Tottenham er én av flere klubber som er ventet å ligge langflate etter Cagliaris 25 år gamle midtbanespiller Nahitan Nandez når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Også Inter, Napoli og Fiorentina er ventet å kjempe om underskriften til uruguayaneren, ifølge Tuttomercatoweb.

Juventus og AC Milan kan komme til å forsøke å hente Real Madrid-stjernen Isco i januar, følge Calciomercato.