Antonio Rudiger har fremdeles til gode å signere ny kontrakt med Chelsea, til tross for at forhandlingene har pågått i flere måneder. 28-åringen har de siste ukene blitt koblet til Bayern München og Real Madrid, men ifølge The Mirror uttaler midtstopperen at han ikke tillater seg selv å bli distrahert av ryktene.

Real Madrid-president Florentino Perez har ikke gitt opp håpet om å signere Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain. Ifølge spanske El Debate ønsker den mektige klubbpresidenten å lokke til seg 22-åringen i 2022.

Fiorentina har kommet med en offisiell uttalelse der klubben bekrefter at stjernespissen Dusan Vlahovic har avslått klubbens kontraktsforslag. 21-åringen har de siste ukene blitt koblet til klubber som Arsenal, Tottenham og Manchester City. Serberens gjeldende kontrakt strekker seg fram til sommeren 2023.

Liverpool er ifølge Calciomercato fremdeles interessert i Torino-forsvareren Gleison Bremer, men får konkurranse av Manchester Unitd og Manchester City. Brasilianeren har kontrakt med Serie A-klubben frem til sommeren 2023.

Red Bull Salzburg ønsker mellom 25 og 34 millioner pund for å gi slipp på spisstalentet Karim Adeyemi, melder Sky i Tyskland. 19-åringen har den siste tiden blitt nevnt i sammenheng med blant andre Liverpool og Bayern München.

Juventus skal være villige til å gi slipp på amerikaneren Weston McKennie, melder TeamTalk. Midtbanespilleren skal være ønsket av både Tottenham og West Ham.

Ajax-keeper Andre Onana, som for tiden soner en dopingdom, kommer til å signere for Inter når kontrakten hans går ut i 2022, melder overgangsekspert Fabrizio Romano.

Fabio Carvalho viste seg glimt av sitt potensial for Fulham i Premier League forrige sesong. Nå ser Southampton på mulighetene for å hente 19-åringen til klubben i januar, melder TeamTalk. Carvalho ble med Fulham ned i Championship da klubben rykket ned.