Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Alex Ferguson har hatt samtaler med Pep Guardiola.

Skotten tok med kona til New York denne uken for en mini-ferie. Ferguson skal samtidig ha møtt Pep Guardiola til samtaler om manager-jobben i Manchester United. Det er fortsatt uvisst om Ferguson vil forlenge kontrakten sin, som går ut etter denne sesongen, og Guardiola skal være skottens favoritt til å bli hans arvtager.

Arsenal skal ha holdt fredssamtaler med Theo Walcott. Uenigheten mellom Walcott og Arsenal dreier seg om kontraktsforhandlinger. Det har lenge vært klart at Walcott forlanger en mye bedre avtale hvis han skal bli værende i London-klubben.

Roberto Mancini kan glemme tanken om å hente Daniele De Rossi til Manchester City. Det har James Pallotta, som er Romas president, uttalt denne uken. Styrtrike Paris Saint-Germain skal også ha fått beskjed om å lete etter forsterkninger andre steder.

The Times hevder at Klaas-Jan Huntelaar har innledet samtaler med Arsenal. Spissen forlanger rundt èn million kroner i uken og en treårs-kontrakt.

Daniel Sturridge var en het potet på overgangsmarkedet i sommer. Nå hevder The Sun at spissen kommer til å forlate Chelsea til fordel for Liverpool i januar. Tottenham skal også være interessert i spissen.

Tottenham og Newcastle forsøker å kuppe Thomas Ince foran nesen på Liverpool. Merseyside-klubben har ligget i førersetet for å signere Ince, men nå skal også Tottenham og Newcastle ha lagt inn formelle bud på engelskmannen.

Fremtiden til Frank Lampard i Chelsea er fortsatt usikker. Nå melder Tuttosport.com at Miralem Pjanic, som spiller for Roma, er en sannsynlig arvtager for Lampard.

David Villa skal være misfornøyd med spilletiden han får i Barcelona. Det skal Arsenal og Tottenham ha blitt oppmerksomme på. Premier League-klubbene kan komme til å legge inn bud på spissen i januar.

Adel Taarabt, som sørget for QPRs første seier denne sesongen, har uttalt at han håper Marokko kaller han inn i landslagstroppen til Afrika-mesterskapet. Dette til tross for at Harry Redknapp uttalte at han håpet på det motsatte etter lørdagens seier mot Fulham.

Målgarantisten, Demba Ba, har kastet bensin på bålet rundt spekulasjoene om hans fremtid i Newcastle. Spissen har nå fortalt sin frustrasjon for hvordan Newcastle har spilt denne sesongen.

Om noen skulle ha nok penger, så er Lionel Messi nå verdsatt til 312. millioner pund, etter at han signerte ny avtale med Barcelona. Det melder The Sun.

Daily Mail hevder at Paris Saint-Germain ønsker seg både Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho til jul. Avisen mener den franske klubben må ut med 75. millioner pund for Ronaldo.

KILDE: BBC

Kommentarer til denne saken