Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Nå starter jakten på Mario Balotellis ersatter.

Premier League er en attraksjon fattigere. Urokråka Mario Balotelli blir etter alt å dømme AC Milan-spiller.

Dermed har også spekulasjonene begynt å gå om hvem som skal erstatte italieneren. Ifølge The Mirror befinner den heldige kandidaten seg i Barcelona. Avisen skriver at manager Roberto Mancini gjerne vil ha inn David Villa som erstatter. Manchester City skal ha kommet med en forespørsel på mannen som er verdsatt til rundt 15 millioner pund.

Arsenal-manager Arsène Wenger uttalte nylig at Barcelona ikke ønsket å selge veteranspissen. Når Citys penger kommer på bordet kan imidlertid pipen få en annen lyd. Arsenal skal heller ikke ha gitt opp håpet om å få hentet Villa, selv om Wenger har sagt det virker vanskelig. Arsenal-sjefen skal nå ha hatt en prat med eier Ivan Gazidis, og fått lovnader om milder.

Det går fortsatt også rykter om at David Beckham kan være på vei inn porten på Emirates.

Queen Park Rangers-manager Harry Redknapp ligger ikke på latsiden i januar, og håper nå å hente sin gamle elev Peter Crouch til Loftus Road. Crouch spilte også under Redknapp i Southampton, Portsmouth og Tottenham. Stoke-sjef Tony Pulis utelukker ikke at QPR kan hente den lange mannen, om prisen er riktig.

Redknapp skal også være lysten på å hente kroaten Niko Kranjcar for tredje gang. Manageren hentet den offensive mannen til både Portsmouth og Spurs.

Fulham er på jakt etter forsterkninger og backen Urby Emanuelson fra AC Milan står på ønskelisten. Det skal være snakk om et lån i første omgang.

Fulham skal også være i ferd med å sikre seg spissen Igor de Camargo fra tyske Borussia Mönchengladbach. Everton skal også være interessert i samme mann.

Se flere rykter her:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'ztz32g1ze6s4184ckkcao2epi', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-ztz32g1ze6s4184ckkcao2epi', 'eplayer14');

Everton skal ha vært nær ved å sikre seg den nederlandske midtbanemannen Leory Fer, men nå skal det ha oppstått problemer. De blå skulle betale 8,5 millioner pund for å få den spennende spilleren til Goodison Park, men Everton skal nå ha reservasjoner og ønsker å betale en mindre sum for Twente-mannen, skriver Sky Sports. Grunnen til dette skal være at den medisinske sjekken avslørte et problem med kneet til Fer.

Chelsea har en sterk tropp og manager Rafael Benítez ser ut til å være fornøyd. Han sier det ikke vil bli flere signeringer på den blå klubben i januar.

Skal man tro Daily Mail så er liekvel Birmingham-keeper Jack Butland på radaren til Stamford Bridge-klubben. Klubbene skal være enig om en pris på 3,5 millioner pund for burvokteren.

Swansea-spiss Danny Graham er en populær mann og både Sunderland og Norwich er blant dem som jakter ham. Prisen for spissen skal være rundt 5,5 millioner pund.

Det har blitt snakket mye om Tottenham og en spiss i januar, men lite har skjedd. Nå melder The Star at londonklubben vil gjøre et nytt forsøk på å hente Leandro Damiao i slutten av vinduet. han skal være verdsatt til 20 millioner pund.

Norwich er en annen klubb som jakter spiss. Både Leeds' Luciano Becchio og Celtics Gary Hooper skal stå på ønskelisten til Carrow Road-klubben.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, Sky Sports, Daily Star, The Sun, Daily Mail, Metro, talkSport.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken