Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Tottenham prøver å bytte bort Jermain Defoe for å få inn en yngre spiss.

Atletico Madrid skal ha lagt inn et bud på om lag 25 millioner pund for Aston Villa-spissen Christian Benteke, men den spanske hovedstadsklubben får nå konkurranse fra Tottenham Hotspur.

Spurs håper at Villa vil la seg friste av å få Jermain Defoe i bytte, i tillegg til en solid pengebunke, skriver Daily Mirror.

Vi fortsetter ryktebørsen i London. Chelseas gamle manager, som nå også er deres nye, altså José Mourinho, håper å få inn Stevan Jovetic. 23-åringen er i dag i Fiorentina, men er ønsket av både Chelsea og Arsenal, ifølge The Times.

Arsenal kan på sin side miste Laurent Koscielny til Bayern München, hvis vi skal tro Daily Mail. Det skal vi vel være litt forsiktige med, men Koscielny skal være ønsket av Champions League-mesteren og er angivelig av den oppfatning at Arsenal nå må vise ambisjoner på overgangsmarkedet for at han skal bli værende på Emirates Stadium.

London har mer å by på i dag. Både Arsenal og Tottenham er ifølge Metro interesserte i å hente inn Etienne Capoue, en 24 år gammel midtbanespiller som spiller for Toulouse og det franske landslaget.

I West Ham antar vi at latteren runger. Andy Carroll krever nemlig en lønnsøkning for å forlate Liverpool, opplyser Daily Mirror. Det er ikke uvanlig, for så vidt, men når lønna allerede er på 100.000 pund i uka fordi den ble forhandlet fram på et tidspunkt hvor spilleren var en smule overvurdert, sier det seg selv at det blir vanskelig for Hammers å matche den.

Monaco skal være interessert i en annen Liverpool-spiller. Daniel Agger. Dette har vi allerede omtalt, men det er kanskje ikke alle som så det, så vi tar det likevel med. Ifølge The Guardian er ikke Liverpool klar for å selge dansken.

På Merseyside frykter man for øvrig at Steven Gerrard vil være ute i lenger tid enn ventet på grunn av skulderskaden sin. Det er nå usikkert om han rekker sesongstarten i august.

Manchester City kobles onsdag til både Fernandinho (kommer egen sak om dette) og Real Madrid-stopperen Pepe (30). Det sistnevnte hevdes av Daily Express. Samtidig skal Manchester Citys spiss Edin Dzeko være ønsket av Napoli, ifølge TuttoSport.

Vi avslutter med The Guardians sak om at Wigan stiller seg positiv til å sende James McCarthy og Callum McManaman med på Roberto Martinez' flyttelass til Everton, forutsatt at dette kompenseres godt nok økonomisk.

Reklame

Kort tid: Ryddesalg med Pondus, Lunch og Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken