Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Michu jaktes av engelske storklubber.

God dag, her er onsdagens snadder fra ryktebørsen:

Arsenal og Liverpool skal begge være ute etter Swanseas største stjerne, Michu. Skal de lykkes i å hente spanjolen i januar, må de trolig betale minst 30 millioner pund, skal vi tro BBC.

Arsenal skal samtidig være på vei til å skille lag med Bacary Sagna. Franskmannen ønsker førstelagsfotball, noe han ikke har fått denne sesongen, og kontrakten går ut etter sesongen.

Manchester United-spiss Javier Hernandez har innrømmet at han ønsker å forlate Old Trafford for å spille fast førstelagsfotball uke inn og uke ut. Han har foreløpig kun startet to av David Moyes 11 første kamper som sjef for United.

Arsenal skal ha vunnet kappløpet med Aston Villa, Chelsea og Tottenham om signaturen til den 15 år gamle svensken Kristopher Da Graca. Han spiller nå for fjerdedivisjonslaget Hisingbacka FC og slutter seg til Arsenal neste sommer.

Liverpool og Brendan Rodgers skal være i gang med å forberede et januarbud for Atletico Madrid-spilleren Koke. Rødtrøyene må trolig ut med rundt 15 millioner pund for å hente den offensive midtbanespilleren i januar.

Real Madrid skal være i ferd med å forsterke stallen ytterligere på Bernabeu. Nå skal manager Carlo Ancelotti være på jakt etter hele fire gigantsigneringer i januar, melder El Mundo Deportivo. De fire skal være Manchester City-duoen David Silva og Sergio Aguero, Monaco-spiss Radamel Falcao og Chelsea-spiller Ramires.

Hvis en slik firling blir gjennomført, er det bare å sprette champagnen på Real Madrids kontorer.

Borussia Dortmund-trener Jurgen Klopp ble lenge koblet til en overgang for Chelsea-talentet Kevin De Bruyne, men nå utelukker han at det er aktuelt å hente belgieren til klubben, meldeer Sky Sports.

Og til slutt:

Chelsea skal være svært interessert i å hente West Hams midtbanespiller Ravel Morrison til klubben i januar. José Mourinho har latt seg imponere av den tidligere United-spilleren.

Morrison (20) fikk søndag sitt definitive gjennombrudd på fotballbanen da han storspilte mot Tottenham og samtidig la inn en søknad om årets scoring.

Kilder: Sky Sports, Guardian, El Mundo Deportivo, BBC, Caughtoffside.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken