Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Her får du rykende ferske fotballrykter fra Europa.

Vi starter med et smell. For Times hevder å vite at det skal røre seg i Erling Braut Haaland-leiren, og agent Mino Raiola nå skal ha avtalt et møte med den regjerende Premier League-mesteren Manchester City. Avisen skriver at det er planlagt et møte mellom partene i januar for å diskutere en eventuell overgang i sommer. Mange forventer at årets sesong blir Haalands siste i den gule drakta, og at samtlige av de største klubbene i verden vil ligge langflate etter målmaskinen.

Raheem Sterling var lenge en av Manchester Citys viktigste spillere, men har denne sesongen måtte finne seg å starte en del av kampene på benken for Pep Guardiolas menn. The Sun skriver at kantspilleren ønsker en forsikring om spilletid fra klubben, for at han skal forlenge sin nåværende kontrakt i Manchester.

Les også: Beskyldningene fra Kowalczyk sjokkerte Bjørgen: - Det føltes så urettferdig!

Det var liten aktivitet rundt Liverpool i sommerens vindu, men ryktene skal ha det til at det fort kan skje ting på Anfield i januar. Mirror hevder at rødtrøyene skal se på muligheten for å selge midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamberlain, for den rette prisen. 28-åringen har slitt voldsomt med både spilletid og skader de siste sesongene, og virker å være ute av Jürgen Klopps planer for framtiden på Anfield. Arsenal skal være en av klubbene som følger situasjonen tett.

Liverpool skal også være på utkikk etter forsterkinger etter sin bunnsolide sesongstart, og skal ha lagt sin elsk på en Barcelona-spiller. Ousmane Dembele har vært utsatt for store skadeproblemer etter milliardovergangen til katalanerne, og har aldri levd opp til prislappen han ble hentet fra Rennes for. Nå er 24-åringen på utgående kontrakt på Camp Nou, og Liverpool skal allerede ha startet samtalene med den franske landslagsspilleren. Dette skriver Mundo Deportivo.

Aurelien Tchouameni har vært en åpenbaring for Monaco denne sesongen, og har tiltrukket seg oppmerksomhet fra de flere klubber i Europa. Chelsea og Juventus har tidligere blitt nevnt som potensielle destinasjoner, men nå skriver Express at Manchester United har fattet interesse og ønsker midtbanemannen i sine rekker. Det kommer muligens ikke som en overraskelse, i og med at flere etterlyser forsterkninger i Ole Gunnar Solskjærs midtbaneledd.

Det var enorme reaksjoner da Newcastle annonserte at klubben har fått nye eiere forrige uke, og den saudiarabiske PIF-gruppen er ventet å investere store penger i de kommende overgangsmarkedene. Spanske Sport skriver at Barcelonas Clement Lenglet kan være første mann inn dørene på St. James Park, med flere andre forventet inn. Lenglet har hatt en variabel karriere i den katalanske klubben, og har ikke helt levd opp til forventningene etter overgangen fra Sevilla.

Mohamed Elyounoussi har akkurat gjennomført en fantastisk samling i den norske landslagsdrakta, og har fått sitt gjennombrudd i Premier League denne sesongen. Nå kan det derimot gå mot et managerbytte for nordmannen, ettersom flere forventer at Southampton-trener Ralph Hasenhuttl vil få sparken i løpet av kort tid. Laget har fortsatt til gode å vinne en kamp i årets Premier League, og man skal nå ha mistet troen på prosjektet, ifølge Football Insider.

Les også: Fullstendig kaos på tribunen i England-kamp: - Dette er virkelig forferdelig

Flere Premier League-klubber skal etter sigende være på keeperjakt denne vinteren, og skal ha en Championship-keeper i kikkerten. Sam Johnstone sto nylig landskampen for England mot Andorra, og nå skal blant annet Southampton, Tottenham og West Ham ligge langflate etter West Bromwich-keeperen. Det melder Hampshire Live.

Til slutt skal Real Madrid være ute etter å hente tilbake en tidligere elev fra Premier League, neste sesong. Sergio Reguilon gjør tingene sine godt for Tottenham, og har vært en viktig brikke siden overgangen fra Real Madrid før forrige sesong. Nå skal derimot Carlo Ancelotti være klar for å hente spanjolen tilbake på Santiago Bernabeu, under to år etter salget til Spurs.