Juventus har kommet til enighet med Paul Pogba om en fireårsavtale, melder Sky Sports. Franskmannens kontrakt i Manchester United gikk nylig ut og han går vederlagsfritt til den italienske storklubben. 29-åringen ser dermed ut til å returnere til klubben han spilte for mellom 2012 og 2016.

Chelsea håper å få fullført en overgang for enten Matthijs de Ligt eller Nathan Aké denne uken, skriver Standard. Ifølge avisen er Chelsea i forhandlinger med begge spillerne, som spiller for henholdsvis Juventus og Manchester City.

Den tyske nettsiden Sport1 hevder på sin side at Bayern München har fått en muntlig avtale med de Ligt, og at Chelseas håp om å signere midtstopperen skal være ute.

Les også: Eksplosjon av norske spillere i Serie A: – Utrolig moro

Tottenham skal fortsatt være interessert i å signere Villarreal-midtstopper Pau Torres, til tross for at de skal være nære en overgang for Barcelona-midtstopper Clement Lenglet, melder The Mirror. Pau Torres sin kontrakt med Villarreal går ut i 2024.

Fulham er ifølge The Athletic nære å signere Manor Salomon på lån fra Shakhtar Donetsk. 22-åringen har spilt for den ukrainske klubben siden 2019, og forrige sesong scoret han fire mål på 16 kamper.

Newcastle skal være interessert i Moussa Diaby, men de skal ikke være villige til å betale 60 millioner pund for ham, som Bayer Leverkusen angivelig krever, skriver The Telegraph. 22-åringen scoret 13 mål for den tyske klubben i Bundesliga forrige sesong.

Les også: Kulusevski om da han tabbet seg fullstendig ut i siste serierunde: – Den største idioten

Brentford skal være nære å signere den skotske forsvarsspilleren Aaron Hickey fra Bologna, melder The Guardian. Ifølge avisen kan en avtale bli klar denne uken, og Brentford må angivelig ut med nesten 19 millioner pund for 20-åringen.

Nyopprykkede Nottingham Forest skal vært i samtaler med Bayern München om å signere den engelske venstrebacken Omar Richards, hevder The Telegraph. 24-åringen skal angivelig være til salgs for 8,5 millioner pund.

Southampton er i samtaler med Rangers om å signere midtbanespilleren Joe Aribo, skriver The Athletic. Premier League-klubben prøver å hente 25-åringen for 10 millioner pund.