Manchester United og Chelsea er på spissjakt og følger situasjonen til Jamie Vardy i Leicester, hevder 90min. 35-åringen har kun ett år igjen av kontrakten på King Power Stadium, men det spørs om klubben vil la seg selge med andre viktige profiler muligens på vei ut.

Skal vi tro 90min har heller ikke Tottenham sagt seg helt fornøyde med sommervinduet, til tross for seks nye signeringer så langt. Ifølge nettstedet ønsker London-klubben å hente Nicolo Zaniolo fra Roma, selv om de trolig må ut med over 50 millioner pund for italieneren. Dersom de ikke lykkes der, hevdes Adama Traore å være nestemann på lista som Spurs vil sikte seg inn mot.

Les også: Fryktet det verste da Strandberg storspilte for Norge - så kom gladbeskjeden

Brentford klarte ikke å forlenge med Christian Eriksen i sommer, men nå skal en annen danske være så godt som klar for klubben. Sky Sports melder nemlig at et bud på 16,7 millioner pund for Mikkel Damsgaard har blitt akseptert av Sampdoria.

Tidligere i sommer ble det kjent at en saudiarabisk klubb hadde kommet med et tilbud til Cristiano Ronaldo, som ikke portugiseren lot seg friste nevneverdig av. Ifølge CBS Sports har imidlertid ikke denne klubben gitt opp Ronaldo, og skal ha indikert at tilbudet står også etter VM i Qatar, dersom 37-åringens framtid også da er usikker. Spissen skal ha et ønske om å forlate Manchester United i sommer, men enn så lenge har ingen andre storklubber i Europa prøvd seg.

Manchester City har startet samtaler med Anderlecht om en overgang for den unge spanske venstrebacken Sergio Gomez, melder The Times. 21-åringen ses angivelig på som et alternativ til Marc Cucurella, som virker å være på vei til Chelsea.

Les også: Ronaldo og United-kapteinen topper dyster statistikk: – Ingen grunner til at dette er akseptabelt

Ifølge velinformerte Fabrizio Romano har nemlig Chelsea lagt inn et bud verdt mer enn 50 millioner pund for Cucurella. Blåtrøyene skal nå være håpefulle om å lande overgangen, selv om de ikke skal ha fått et offisielt svar fra Brighton. Cucurella selv skal være svært interessert i en overgang til Stamford Bridge.

En som ser ut til å forlate Chelsea er forsvarsspilleren Malang Sarr. 23-åringen skal foretrekke en overgang til Monaco framfor Fulham, skriver Evening Standard. Overgangsguru Romano melder også at Chelsea er i forhandlinger med den franske klubben om de siste detaljene. Det skal være snakk om en låneavtale med kjøpsopsjon på rundt 12 millioner euro.