Kaoset rundt Cristiano Ronaldo fortsetter sin vante gang gjennom en ny uke, og framtiden til portugiseren er foreløpig usikker. Times skriver nå at Atletico Madrid skal være villige til å tilby enten Antoine Griezmann eller Alvaro Morata i bytte for den 37 år gamle superstjernen. Sistnevnte banket nylig inn to kasser for Atletico i helgen, så det spørs hvor lysten Simeone er på å gi slipp nå. 

Chelsea pleier som regel å være svært aktive på overgangsmarkedet, og begynner sakte, men sikkert, å intensivere jakten på forsterkninger. Både Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har forsvunnet ut dørene, og nye midtstoppere trengs dermed i London-klubben. Nå skal de blå ha blitt enige med den franske midtstopperen Wesley Fofana om personlige betingelser, men mangler derimot enighet med Leicester om overgangssummen. Dette melder Fabrizio Romano. 

Sky Sports skriver at Chelsea har sluttført en avtale med Inter om midtbanetalentet Cesare Casadei, på omkring 180 millioner kroner. 2003-modellen har fortsatt til gode å debutere i seriesammenheng for Milano-klubben, men skal etter sigende være på vei til «balløya».

Les også: Avslører spesiell plan under kampen: – Spillerne snakket om det

Etter at Newcastle skiftet eiere, ble det stilt store forventninger til nye spillere, men foreløpig har de største fiskene uteblitt fra plaskdammen på St.James Park. Nå skriver Telegraph at Premier League-klubben ser mot en kollega i samme liga, og attpåtil tre spillere fra Chelsea.  Callum Hudson-Odoi, Connor Gallagher og Christian Pulisic skal alle være i søkelyset til Eddie Howe & Co. Det er usikkert hvordan klubben stiller seg til å kvitte seg med disse, men ifølge Evening Standard skal det være velvilje til å slippe førstnevnte på et låneopphold. 

Flere har hevdet at Barcelona jakter Manchester Uniteds Diogo Dalot, men det skal ikke være realiteten. Det skriver den spanske avisen Mundo Deportivo. 

West Ham håper å få offentliggjort signeringen av PSG-spiller Thilo Kehrer før torsdagens møte med danske Viborg i kvalifiseringen til Europa Conference League. Overgangen skal ligge på rundt 150 millioner kroner, melder Sky Sports. 

Les også: Bodø/Glimt et steg nærmere Champions League etter ny sensasjon

Dele Alli har vært en skygge av seg selv i Everton, og er ute i kulden for Frank Lampards mannskap. Tyrkiske Besiktas virker å ha fått med seg det, for Fabrizio Romano skriver at storklubben håper å kickstarte engelskmannens karriere igjen. De skal være interessert i både et låneopphold og en permanent overgang, noe Everton også skal være. 

Franske Marseille er i ferd med å snappe stortalentet Sayha Seha foran nesen på Manchester United. Estac Troyes-spilleren skal ha bestemt seg for fjorårets andreplass i Ligue 1.