Youri Tielemans (25) var sterkt koblet bort fra Leicester i sommer, og en overgang til Arsenal så lenge ut til å skje. Dette ble ikke noe av, og midtbanespilleren spiller fremdeles for «revene». 

Nå forteller han, ifølge Sky Sports, at han ikke angrer på at han ble værende i klubben, tross en svak sesongåpning. Tielemans kontrakt går ut om ett år.

Les også: Her tror Haaland knapt det han ser: – Hva?!

Everton-spiller Allan (31) kan forlate klubben til fordel for Al-Wahda, som spiller i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Brasilianeren har ikke vært på banen i Premier League denne sesongen. Det er Football Insider som sitter på informasjon om midtbanespillerens angivelige kommende overgang.

Portugal-spiss Rafael Leao (23) skal være ønsket i Chelsea. Likevel skal det være langt igjen til en overgang, skriver Gazzetta Dello Sport. Angriperen ønsker nemlig heller å signere en ny kontrakt med AC Milan enn å flytte til londonklubben.

Chelsea skal også jobbe med å ansette en sportsdirektør, og The Athletic mener å vite at RB Leipzigs Oliver Mintzlaff står høyt på blåtrøyenes ønskeliste.

En annen klubb som ser seg om etter forsterkninger i staben, er Tottenham. Football Insider kan nemlig fortelle at klubben er i kontakt med Jeff Vetere om en rolle som klubbens ansvarlige for overganger av U21-spillere.

Leeds kan miste Jamie Shackleton (22) til sommeren. Ifølge The Athletic har Milwall nemlig en utkjøpsklausul på spilleren som trer i kraft når den nåværende låneovergangen avsluttes.

Sjekk siste episode av «Sesongkortet» her: