Tirsdag ble det klart at Cristiano Ronaldo forlater Manchester United og nå svirrer naturlig nok ryktene om hvor portugiseren skal spille etter VM. Ifølge Marca skal Newcastle og Al-Nassr i Saudi-Arabia være aktuelle valg for veteranen.

Manchester United skal ha spart seg for rundt 15,5 millioner pund i lønnsutgifter ved å komme til enighet med Ronaldo om å avslutte samarbeidet rundt et halvt år før 37-åringens kontrakt med klubben går ut, melder The Times.

LES OGSÅ: Fossesholm slakter russernes utspill: - Har ikke noe behov for det

Chelsea kobles også med Ronaldo og klubbeier Todd Boehly skal være ivrig etter å starte forhandlinger med angrepsspilleren, skriver The Sun. Manager Graham Potter skal på sin side ikke være like overbevist om at Ronaldo er det klubben trenger.

The Telegraph kan imidlertid melde noe som er i andre enden av skalaen. Avisen hevder nemlig at både Newcastle og Chelsea ikke ønsker å kaste seg med i kampen om Ronaldo. Heller ikke MLS-klubben Inter Miami skal være interessert.

Daily Mail omtaler også Ronaldo, men nøyer seg med å lage sak på at det har kostet Manchester United rundt 1,2 millioner pund per mål Ronaldo har scoret siden returen til klubben sommeren 2021.

Newcastle ser på muligheten for å hente franske Marcus Thuram i januar og skal være villig til å betale tyske Borussia Mönchengladbach rundt 10 millioner pund for spilleren, melder Football Insider. Spillerens kontrakt går ut etter sesongen.

Manchester City-manager Josep Guardiola skal ha kommet til enighet med klubben om en ny avtale, skriver The Athletic. Den strekker seg fram til sommeren 2025.

LES OGSÅ: Åpner for å selge Manchester United

Den franske VM-stjernen Aurélien Tchouaméni gikk fra Monaco til Real Madrid i sommer, men avslører nå i et intervju at Liverpool først tok kontakt med ham og forsøkte å overbevise ham om å velge dem, melder Le Parisien.

Nederland-spiss Memphis Depay sier han er usikker på framtiden i Barcelona. Det kommer etter at spilleren nylig har blitt koblet med en retur til Manchester United, ifølge The Mirror.

Barcelona slår tilbake mot beskyldninger om at klubben skal ha lekket detaljer om kontrakten til Frenkie de Jong i sommer i forbindelse med at Manchester United viste interesse for nederlenderen, skriver The Mirror.