Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker Eggen til Vålerenga

Nils Arne Eggen er ifølge Adresseavisen en av flere kandidater Vålerenga har i tankene foran neste år. Og Klanen ønsker Eggen velkommen.

Flere i og rundt VIF-miljøet ønsker Nils Arne Eggen velkommen tilbake i klubben han ble seriemester for i 1965.

-Genialt
- Nils Arne som trener for Vålerenga hadde vært genialt. Han ville revolusjonert klubben med sitt engasjement og sin kunnskap, sier talsmann for Klanen, Kjell Grønningen, til Adresseavisen.

Han ønsker å beholde Kjetil Rekdal, og ser for seg en løsning der Rekdal fungerer som hjelpetrener under Eggen et par år.

- Dette for å lære seg hvordan offensiv fotball skal spilles. Det er åpenbart at han ikke har gjort jobben godt nok i år, sier Grønningen.

- Perfekt
Også den tidligere storspilleren Terje Hellerud ønsker seg Eggen til klubben.

- Nils Arne hadde vært perfekt. Han har vært i klubben og kjenner forholdene. I tillegg ville han ha skapt den nødvendige entusiasmen som vi har savnet i hele år. Vi trenger offensiv, underholdende fotball. Det representerer Eggen. Derfor bør han være et godt valg foran neste sesong, sier VIF-legenden Terje Hellerud.

Leder for klubbens elitestyre, Jo Bergsvand, ønsket i går ikke å kommentere om Nils Arne Eggen har vært nevnt som en av flere alternativer til å overta etter Kjetil Rekdal neste sesong.

Bør Nils Arne Eggen få tilbud om jobben i Vålerenga, eller bør Kjetil Rekdal få fortsette? Si din mening i kommentarfeltet under.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken