Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker fotballhall i Groruddalen

Under Oslo Fotballkrets sitt 100-års jubileum kom det frem at kretsen ønsker tre gigantiske fotballhaller. En av disse kan bli bygd i Groruddalen.

Groruddalen: Daglig leder i Oslo Fotballkrets, Jan Erik Reiersen bekrefter at kretsen har et ønske om bygging av flere fotballhaller i Oslo.
- Vi har et behov for flere fotballhaller i Oslo, men det er ikke så mye mer konkret enn det.
Reiersen kan også fortelle at fotballkretsen er i dialog med kommunen om byggingen, men han avkrefter at det er laget noen konkrete planer om hvor og når de eventuelle hallene skal bygges.

Ingen konkrete byggeplaner

- Vi har jobbet for en hall på Hasle-tomta, men dette er en tomt flere er interesserte i. Vi i Idrettskretsen er også innstilt på å finne alternative muligheter. Vi er kommet langt i planleggingsfasen, men vi har ingen konkrete byggeplaner ennå, forklarer Reiersen. Kretsleder Roar Eilertsen samtykker med Reiersen om at det foreløpig ikke foreligger noen konkrete planer.
- Vi ønsker haller som er like Manglerud fotballhall. Vi har en målsetting om å bygge fire-fem haller i Oslo for å dekke vinterbehovene for fotballen i Oslo. I tillegg vurderer vi å legge undervarme på kunstgressbanene, men foreløpig er dette kun tanker, fastslår Eilertsen.
Vi ønsker haller av Manglerud-hallen typen. Vi har en målsetting om å bygge fire-fem haller i Oslo for å dekke vinterbehovene for fotballen i Oslo
Roar Eilertsen

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer