Ønsker O’Neill til Liverpool

Foto: PA Photos/Scanpix

Roy Hodgsons karriere på Anfield kan bli svært kort.

20.09.10 14:42

Det er bare et par måneder siden det ble klart at Roy Hodgson var mannen som skulle rette opp Liverpool-skuta og seile den tilbake inn i Champions Leagues rike farvann.

Vel det kan hende det blir med et par måneder, om vi skal tro skriveriene i britiske medier mandag.

Kjøpere ønsker O'Neill
To av grupperingene som vurderer å kjøpe Liverpool, ønsker nemlig den nylig avgåtte Aston Villa-manageren Martin O’Neill som manager for laget. De mener at O’Neill er mye bedre kvalifisert til å løfte Liverpool tilbake i toppen av Premier League, og videre til europatoppen, skriver Daily Star.

Hodgson har ikke fått noen drømmestart på Anfield. Klubben ligger på 16. plass etter fem serierunder med bare én seier så langt. Han vet videre at et eierskifte trolig er essensielt om klubben skal reise seg.

Men skulle det skje, kan han altså komme til å finne ut at han ikke lenger er ønsket. Hodgson skrev en treårskontrakt 1. juli, og nye eiere må derfor trolig punge ut dyrt for å bli kvitt ham.

Salget tar tid
Status på salgsprosessen i Liverpool er at de nåværende eierne Tom Hicks og George Gillette ikke vil selge for under 600 millioner pund. Men det forholdet kan komme til å endre seg ettersom amerikanernes største kreditor Royal Bank of Scotland (RBS) kommer til å ta over kontrollen over klubben dersom ikke 280 millioner pund i gjeld blir betalt innen 11. oktober.

Etter en slik overtagelse vil RBS trolig selge klubben til en av interessentene til en redusert pris - noe som da i løpet av høsten vil kunne gjøre O’Neill svært aktuell som manager.

Om vi skal tro Daily Star.

Men Tom Hicks har en annen plan. Han ønsker å refinansiere sine lån og ta over kontrollen over klubben alene.

Mer om det her: Glem nye eiere, Liverpool!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag