Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker Vollvik til Kjelling

Best Company kan tjene store penger på Kristian Kjelling. Nå ønsker de Idar Vollvik og Chess som samarbeidspartner.

(SIDE2): Geir Hamnes og Best Company har tegnet en tre års kontrakt med håndballesset Kristian Kjelling. Nå ønsker de seg tre solide sponsorer som kan bruke Kjelling (25) som et ansikt utad.

- Vi kommer til å avvente litt før vi snakker mer med aktuelle kandidater, men det er helt klart at vi ønsker oss Idar Vollvik og Chess som samarbeidspartner, sier Geir Hamnes til Side2.

- Ikke prostituert

Han har kjent Idar Vollvik personlig siden 1989 og roser måten Chess har tatt vare på merkevaren sin uten «å prostituere seg»:

- På samme måte er vi nøye med hva Kjelling deltar i. Derfor er vi enige i at Chess er en partner vi ville være veldig komfortable å samarbeide med, påpeker Hamnes.

- Ingen Beckham

Showbiz-avtalen mellom ham og Kjelling har blitt sammenlignet med merkevarebyggingen av David Beckham. Men Hamnes er ikke enig i den paralellen:

- Det er kun to likheter mellom de to. Den ene er at de begge tjener til livets opphold i Spania, den andre at de får en del pikehjerter til å banke fortere.

Må skape gevinst

Best Company er mest kjent for å arrangere Frøken Norge-konkurransen, men firmaet har flere artister som sine samarbeidspartnerer. Omsetning i 2004 var 8,5 millioner og driftsresultatet på 1,1. De endelige tallene for 2005 vil bli enda høyere, forteller Hamnes. 2006 begynner godt:

- Isolert sett er avtalen med Kjelling den største og mest omfattende vi noen gang har tegnet. Men vi blir kun lønnet ut ifra det vi klarer å skape, påpeker Hamnes og viser til at deres gevinst ligger innenfor «et normalt» management-honorar mellom 15 og 20 prosent.

Reklame

Best i test: Maskinene som gir deg sunnere frityrmat

Kommentarer til denne saken