Ønsket av sin gamle klubb

Foto: Bruce Bennett (Getty / All Over Press)

Mats Zuccarello Aasen kan være på vei til Sverige.

30.10.11 11:02

Mats Zuccarello Aasen oppholder seg for øyeblikket i New York Rangers' farmerklubb Connecticut Whale, etter å ha blitt degradert av NHL-laget.

Nå skal den norske hockeyspilleren være ønsket tilbake til hans gamle klubb Modo i Sverige.

- Klart vi er interessert
Ifølge svenske Aftonbladet skal Modo-manager Markus Näslund allerede være i kontakt med New York Rangers om en mulig overgang for Zuccarello.

- Jeg vil egentlig ikke kommentere noen navn, men det er klart at vi er interessert i ham, sier Näslund til den svenske avisen.

- Etter det jeg forstår vil han gi det ett forsøk til, men hvor lenge han er villig til å vente på en sjanse eller om Rangers er villige til å slippe ham om han vil flytte hjem vet jeg faktisk ikke, sier Modo-manageren.

Nordmannen kan bli en viktig forsterkning for svenskene etter at klubben gått på fem strake tap i den svenske eliteserien.

Modo har fra før tre nordmenn i troppen, med Ole-Kristian Tollefsen, Per-Åge Skrøder og Kristian Forsberg.

Stor interesse
Det skal ifølge Zuccarellos agent, Erik Ryman, være stor interesse for nordmannen i Europa.

- Det er mange klubber rundt i Europa som skriker etter en spiller som ham, sier Ryman ifølge Aftonbladet.

- Han vil prøve å ta seg tilbake til NHL, og om han skulle bli værende i AHL og ønsker å flytte tilbake til Europa, kan jeg ikke innlede forhandlinger før Rangers har gitt klarsignal. Det er helt og holdent opp til dem, forklarer agenten.

Scoret på straffe
Zuccarello har fått en god start på oppholdet i AHL-klubben Conneticut Whale og hadde blant annet en assist i fredagens kamp mot Adirondack.

Nordmannen var også på isen natt til søndag da Conneticut Whale møtte Worcester Sharks. Det stod 2-2 etter full tid og kampen måtte avgjøres på straffer. Zuccarello satte sin straffe sikkert i mål, og hjalp dermed laget sitt til 3-2-seier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.