Oops, hva skjer?

Foto: Lucy Nicholson / REUTERS

Storfavoritten St. Louis Blues er i ferd med å bli ydmyket.

04.05.12 08:50

Vancouver Canucks var det beste laget i hele NHL over grunnseriens 82 kamper. Los Angeles Kings var det 13. beste laget og det siste som fikk sluttspillplass i den vestre avdelingen.

Likevel ble Canucks slått 4-1 i kamper av Kings.

Belønningen for californialaget var et møte med det nest beste laget i avdelingen i andre sluttspillrunde. St. Louis Blues var, som Vancouver, storfavoritt mot Los Angeles Kings.

- Kan komme tilbake
Natt til fredag vant Los Angeles 4-2 hjemme og dermed inntok Wayne Gretzkys gamle klubb en oppsiktsvekkende 3-0-ledelse.

- Ingen ventet at vi skulle ligge under 0-3, men det er den nådeløse virkeligheten, innser Chris Stewart, som scoret begge målene til St. Louis natt til fredag.

- Jeg har ingen som helst tvil om at vi kan komme tilbake. De har ennå ikke sett oss på vårt beste. Vi startet med å ta et par udisiplinerte utvisninger. Vi må spille fem mot fem. Det er vår styrke, legger Stewart til, ifølge St. Louis Today.

Los Angeles Kings var i Stanley Cup-finalen for 19 år siden, med Wayne Gretzky på laget, men tapte for Montreal Canadiens. Laget har i løpet av sine 44 år aldri vunnet sluttspillet.

Se høydepunkter fra kampen her:

HTML EMBED

I nattens andre kamp vant New Jersey Devils 4-3 mot Philadelphia Flyers etter 17 minutters tilleggstid. Den avgjørende scoringen satte Aleksej Ponikarovskij inn etter et klønete spillebytte av Flyers, som førte til at Devils-spillerne fikk mye is å boltre seg på.

Devils leder 2-1 i kamper og er bare to seirer unna en plass i den østre finalen.

Se høydepunkter fra kampen her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.