RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opdal må sone i Belfast

Sist oppdatert:
Når Brann går på banen mot Glentoran i Belfast neste uke, blir det Johan Thorbjørnsen mellom stengene. Håkon Opdal ble utvist i forrige e-cupkamp, og har derfor karantene.

Branns soleklare førstevalg på keeperplassen, Håkon Opdal, ble utvist i UEFA-cupkampen mot Lokomotiv Moskva i slutten av september i fjor. Dermed må han sone karantene når Brann neste uke møter Glentorian i Belfast.

Dermed er det duket for Johan Thorbjørnsen mellom stengene.

Siden Branns 2. lag befinner seg i 3. divisjon, har keeper-reserven knapt spilt en kamp i år. Men selv om han bare har et par cupkamper bak seg for førstelaget, gleder Thorbjørnsen seg til å spille.

- Det er lenge siden jeg spilte en skikkelig kamp. Samtidig føler jeg at formen er bra. Jeg ser frem til å spille i Nord-Irland, sier Thorbjørnsen til BA.

Da Opdal ble utvist mot Lokomotiv Moskva, ble keeper-reserven kastet inn. Han gjorde en god kamp, og reddet blant annet et straffespark.

- Det er ikke er problem for oss at Johan står. Han volder meg ingen bekymringer, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere