Gå til sidens hovedinnhold

Opdal vil beholde plassen

ARNA STADION (TV 2 Nettavisen): Håkon Opdal slapp seks baller bak seg mot Stabæk på lørdag, men han håper fortsatt at han har Brann-trener Mons Ivar Mjeldes tillit. Han vil beholde plassen mellom stengene.

Keeperduellen mellom Håkon Opdal og Ivar Rønningen har pågått hele sesongen og Rønningen likte det dårlig da han ble vraket mot Stabæk på lørdag. Han har bedt om et møte med lagledelsen for å få klarhet i fremtiden sin i Brann.

- Han har et år igjen av kontrakten sin og da er det helt normalt å snakke litt med klubben, sier Håkon Opdal til TV 2 Nettavisen.

Opdal måtte se Stabæk plassere seks baller i nettet bak seg i lørdagens kamp og håper at trener Mons Ivar Mjelde ikke velger den enkle løsningen det vil være å vrake ham.

- Om det er rett eller galt å bytte keeper er opp til treneren å bestemme, sier han.

Men om han blir vraket til kampen mot Bryne på Brann Stadion, så føler han seg på ingen måte som noen syndebukk.

- Jeg skjønner at det er lett for at folk vil se på meg som syndebukk dersom jeg blir vraket, men jeg føler meg ikke som det, sier Opdal.

Fredag spiller U21-landslaget mot Luxembourg på Opdals hjemmebane og han kjemper med Moss-keeper Per Morten Kristiansen om plassen mellom stengene i den kampen.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted