RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppdaget av Solskjær

Sist oppdatert:
Vurderingene til Ole Gunnar Solskjær (33) var viktige da Manchester United ga Magnus Wolff Eikrem toårskontrakt.

Stortalentet fra Molde var nemlig med på Solskjærs årlige fotballakademi to ganger på rad.

- De som måtte tro at det er fotballakademiet sin fortjeneste at Magnus nå har fått muligheten i United, tar helt feil. Det er hans egeninnsats som har vært avgjørende, selv om det er riktig å si at talentet hans ble oppdaget her i Kristiansund, sier Solskjær.

Dermed fikk trenerne og speiderne fra storklubben øynene opp for tenåringen.

- De la merke til Magnus fordi han gjorde så veldig mye riktig med ballen. Han gjorde mye avgjørende på trening, og har en god fotballhjerne, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Og legger til:

- Etterpå har han jo vært i Manchester noen ganger, og folk fra United har spurt meg ut om utviklingen hans. Magnus er en veldig spennende spiller, som har potensial til å bli veldig god. Det skal bli artig å følge ham i tida framover.

Ps! Kristiansunderen, som har vært på Old Trafford siden 1996, tror ikke han kommer til å avslutte karrieren i Molde. Men Ole Gunnar Solskjær utelukker ikke at han en gang kan komme til å trene romsdalingene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere