RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppgitt over Hushovd

Sist oppdatert:
Et par dager før Tour de France, går norgesmester Morten Christiansen i strupen på Thor Hushovd. Diskuter saken her.

Christiansen vant lørdagens landeveisritt i NM, og snøt dermed Hushovd for den norske mestertrøya. Etterpå gikk Hushovd sterkt ut, og mente.

- Det var sykkeltaktikk, men rett og slett et møkkaløp, sa Hushovd til TV 2 Nettavisen etter racet.

- Og det er bare å unnskylde overfor alt publikum som kom i hit i dag for at de ikke fikk sett et skikkelig sykkelløp, la han til.

De negative uttalelsene får norgesmesteren til å reagere.

- Thor – Jeg unner virkelig deg og Kurt deres mål. Om det er etappeseier eller spurttrøye. Selvfølgelig hadde det vært flott for norsk sykkelsport (og dere) om du eller Kurt hadde mesterskapstrøya med til Frankrike, skriver han på hjemmesiden på syklingensverden.com.

- Men det som kanskje hadde vært enda bedre for norsk sykkelsport, var om du kunne unnlate negative uttalelser til media. Etter å ha lest dine synspunkter får jeg følelse av at mitt lag ikke er verdig seieren? Du av alle kjenner lagspillet i et sykkelløp. Så hvorfor må du tråkke andres prestasjoner ned når de lykkes? Du er norsk sykkels frontfigur til media. Vær så snill å gi oss andre litt kreditt når vi lykkes, heter det videre.

Overfor VG fortsetter han.

- Han tok meg i hånda etter løpet, men jeg føler ikke at det var så mye verdt siden han kom med de uttalelsene han gjorde i etterkant, sier Christiansen.

Hva synes du om Hushovd og Christiansen? Diskuter saken her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere