RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppgitt over NFF

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Han jublet mot Aalesund, men ikke nå.

Hønefoss slo Aalesund 3-1 på bortebane i forrige Tippeliga-kamp, og ved 2-0-scoringen feiret trener Tom Gulbrandsen vilt. Hønefoss-treneren løp ut på banen for å feire scoringen, men det ble for mye for dommerteamet. Trenere skal jo oppholde seg innenfor det oppmerkede området i teknisk sone.

Dermed ble Gulbrandsen sendt på tribunen.

Forrige uke ble han så ilagt en kamps karantene.

Og torsdag ble anken avvist.

- Anken ble ikke tatt til følge, nei. Jeg sitter med ankeutvalgets vurdering foran meg nå. Jeg ser også at ankegebyret tilfaller forbundskassen. Flott det. Så tjener de litt penger på dette også, sier han til Nettavisen.

Gulbrandsen er tydelig oppgitt over avgjørelsen, men vokter sine ord vel.

- Det står her at avgjørelsen er tatt kun med grunnlag i at jeg forlot teknisk område – at jeg løp inn på banen. Det er hele grunnlaget for å sende meg på tribunen og utestenge meg.

- Hva synes du om det hele?

- Jeg har egentlig ikke ord, men denne saken har fått nok oppmerksomhet allerede. Den er ikke verdt mer omtale. Men hvis dette var en kamps utestengelse burde noen se på Erik Hamréns feiringer som Rosenborg-trener. Hadde de gjort det ville vel det vært nok til å nå utestenge ham i 16 kamper som svensk landslagstrener....

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere