Gå til sidens hovedinnhold

Oppgitt over NFF

Han jublet mot Aalesund, men ikke nå.

Hønefoss slo Aalesund 3-1 på bortebane i forrige Tippeliga-kamp, og ved 2-0-scoringen feiret trener Tom Gulbrandsen vilt. Hønefoss-treneren løp ut på banen for å feire scoringen, men det ble for mye for dommerteamet. Trenere skal jo oppholde seg innenfor det oppmerkede området i teknisk sone.

Dermed ble Gulbrandsen sendt på tribunen.

Forrige uke ble han så ilagt en kamps karantene.

Og torsdag ble anken avvist.

- Anken ble ikke tatt til følge, nei. Jeg sitter med ankeutvalgets vurdering foran meg nå. Jeg ser også at ankegebyret tilfaller forbundskassen. Flott det. Så tjener de litt penger på dette også, sier han til Nettavisen.

Gulbrandsen er tydelig oppgitt over avgjørelsen, men vokter sine ord vel.

- Det står her at avgjørelsen er tatt kun med grunnlag i at jeg forlot teknisk område – at jeg løp inn på banen. Det er hele grunnlaget for å sende meg på tribunen og utestenge meg.

- Hva synes du om det hele?

- Jeg har egentlig ikke ord, men denne saken har fått nok oppmerksomhet allerede. Den er ikke verdt mer omtale. Men hvis dette var en kamps utestengelse burde noen se på Erik Hamréns feiringer som Rosenborg-trener. Hadde de gjort det ville vel det vært nok til å nå utestenge ham i 16 kamper som svensk landslagstrener....

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken