Gå til sidens hovedinnhold

- Opplegget var perfekt

Mjeldes slagplan mot Glentoran fungerte akkurat slik den skulle, ifølge ham selv.

iBergen.no (Belfast/Bergen)

Det spillet som Brann leverte i Belfast holder neppe til seriegull i Tippeligaen. Brann-treneren er fornøyd med 1-0-seier og at reservene som i kveld fikk sjansen gjorde akkurat det de skulle, mens stjernene satt hjemme i Bergen.

- Opplegget fungerte perfekt. De beste sitter hjemme, mens de som er utpå her leverte varene. Vi vant 1-0 uten å anstrenge oss. Vi får det ikke helt til spillemessig, men det er ikke lett med mange spillere som ikke har spilt så mye sammen før, sier Mjelde til iBergen.no.

- Vi hadde kontroll
Selv om Branns sisteskanse Johan Thorbjørnsen måtte trå til med avgjørende redninger og tidvis presset bergenserne, mener Mjelde at Brann hadde kontroll på kampen.

- At Glentoran får noen sjanser må vi regne med. Det var et nykomponert lag som spilte utpå der og det er ikke alltid lett når de ikke kjenner hverandre så godt. Vi hadde kontroll på kampen og det var planlagt at Bengt (Sæternes), Petter (Vaagan Moen) og Bjørn (Dahl) skulle bli byttet ut, sier Mjelde.

Treneren tror også det skal gå forholdsvis greit med tanke på avansement. For Glentoran var ikke akkurat skremmende gode.

- Dette bør vi ha kontroll på. I neste kamp har vi fordel av hjemmebane i tillegg, sier Mjelde.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken