RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppløftende av Brun-Lie

Foto: Lise Åserud/SCANPIX
Sist oppdatert:
Vant B-finalen på sin egen fødselsdag.

Celine Brun-Lie og Marthe Kristoffersen var de eneste norske jentene i semifinale i dagens langrennssprint i Stockholm, og ingen av jentene klarte å komme seg videre til finalen.

B-finalen ble immidlertid en opptur for Brun-Lie, som dro fra konkurrentene på oppløpssiden og gikk inn til seier på fødselsdagen - og tok dermed sin beste plassering i klassisk sprint noensinne.

I mål var hun foran blant andre Justyna Kowalczyk, som kjemper om sammenlagtseieren i verdenscupen. Med dagens fjerdeplass i B-finalen tapte den polske jenta flere poeng opp til Petra Majdic, som vant jentenes A-finale.

Slovakiske Majdic hentet med seieren 50 ekstra poeng i verdenscupen, og økte avstanden ned til Kowalczyk med 24 poeng, til 115.

Marthe Kristoffersen endte på 5. plass i B-finalen. Marit Bjørgen, Kristin Størmer Steira og Therese Johaug røk alle ut i kvartfinalen.

Verndescupavslutningen fortsetter med 3,3 kilometer fri teknikk opp «Mördarbakken» på fredag.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere