*Nettavisen* Sport.

Oppløftende av Gro Marit

Foto: (Foto: Heiko Junge / SCANPIX)

Gro Marit Istad Kristiansen imponerte i sporet, men slet på standplass. Til slutt ble det en 6. plass på vossejenta.

12.02.05 14:05

Gro Marit Istad Kristiansen gikk et forrykende langrennsløp i Cesena San Sicario i Italia idag. Istad Kristiansen slet imidlertid på standplass. Etter første skyting måtte hun ut i to strafferunder, men skiskytteren beholdt farten i sporet, og lå 34 sekunder etter ledende Olga Pyleva etter halvgått renn.

Nok en gang meldte problemene seg på standplass. Istad Kristiansen bommet en gang på siste skyting, og mistet dermed sjansene til å henge med helt i toppen. Tyske Kati Wilhelm leverte også et meget godt skirenn idag, og til tross for to strafferunder så tok hun førsteplassen etter en forrykende avslutning på løpet. Istad Kristiansen merket det litt på slutten, og endte til slutt opp på en sjetteplass snaue halvminuttet bak Wilhelm. Polske Magdalena Gwizdon og Xianying Liu kom på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Linda Tjørhom hadde lenge heng med teten, men etter en bom på stående skyting så var rennet over. Tjørhom fikk en 15.plass i Cesena San Sicario. Både Tora Berger og Liv Grete Poiree slet i sporet idag. Berger kom på 20.plass mens Liv Grete Poiree fikk 23.plass.

Ann Karin Flatland ble nummer 44, Kari Eie Henneseid nummer 78 og Berit Nordstad nummer 92.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.