Gå til sidens hovedinnhold

Opprettholder søksmål mot Armstrong

Problemene fortsetter for Lance Armstrong.

Selv om den kriminelle etterforskningen mot Lance Armstrong ikke blir gjenopptatt, har han ikke ryddet unna alle problemer.

SCA Promotions kommer til å gå hele veien med søksmålet mot Armstrong, etter deres sponsoravtale med amerikaneren.

Selskapet holdt tilbake fem millioner dollar etter Tour de France i 2004, på grunn av boka til David Walsh og Pierre Ballester (L.A. Confidentiel).

Saken endte i retten, men en løsning ble funnet utenfor rettssalen. Totalt har selskapet utbetalt cirka 12 millioner dollar til Armstrong.

- Armstrong kan ikke saksøkes
En av Armstrongs advokater, Timothy Herman, hevder Armstrong ikke kan saksøkes.

- Tailwind krevde pengene og de ble betalt til Tailwind, ikke Lance Armstrong. Jeg er sikker på at folk vil kalle det et smutthull, men det er en ganske signifikant faktor.

For ordens sykld. Tailwind Sports er selskapet som eide og drev US Postal. Da laget ble lagt ned opphørte også selskapet.

Vil samarbeide
Samtidig har USADA offentliggjort at de utvider fristen for samarbeid med Armstrong i to uker. Dette tyder på at Lance Armstrong kan være villig til å samarbeide med antidopingmyndighetene i USA, på tross av at han tidligere har avvist dette samarbeidet.

Han har tidligere vist vilje til å samarbeide med UCI og WADA.

- Vi har vært i samtaler med Mr Armstrong og hans representanter og slik vi forstår det ønsker han å være en del av en løsning, og rydde opp i sykkelsporten, sier USADAs sjef, Travis Tygart, ifølge Cyclingnews.

- Vi har etter hans forespørsel sagt ja til å forlenge fristen med to uker for å jobbe med detaljene.

Den opprinnelige fristen var satt til 6. februar.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken