RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Opprykk for jentene

Sist oppdatert:
De norske friidrettsjentene sikret seg søndag opprykk til 1. divisjon i europacupen.

Norge vant 2. divisjon i Slovakia etter å ha oppnådd 124 poeng – fire mer enn vertsnasjonen Slovakia.

– Dette er vi veldig fornøyd med. Vi har sju debutanter, en ung tropp, og mange flere unge og håpefulle hjemme. Neste år skal vi greie å holde oss i 1. divisjon, sier lagleder Trond Knaplund til ANB.

Det ble en fin start på søndagen for de norske utøverne. Mona Holm satte ny norsk rekord i slegge med 63,39 meter, og endte på tredjeplass, mens Christina Vukicevic løp inn på tiden 13.52 på 100 meter hekk. Også hun endte på tredjeplass.

Susanne Vigene vant 1.500 meter på tiden 4.30.15, mens Anne Gerd Eieland endte på tredjeplass i høydekonkurransen etter å ha kommet seg over 1.89 meter. Elisabeth Slettum tok Norges andre seier søndag, etter 20.39 på 200 meter.

For de norske gutta gikk det heller dårligere. Nedrykk fra 1. divisjon er et faktum – på tross av at Andreas Thorkildsen vant med sine 82.24 meter i spydkonkurransen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere