ULL/KISA - TILLER 4-1:
KRISTIANSUND - BÆRUM 1-1:

Arne Erlandsens Ull/Kisa-mannskap er klar for det nest høyeste nivået i norsk fotball for første gang etter en oppskriftsmessig 4-1-seier over Tiller.

Ettersom KFUM utlignet til 3-3 på overtid mot opprykksrival Lørenskog har Jessheim-laget fem poengs luke på toppen av 2. divisjon avdeling 1. Bare én runde gjenstår.

To mål av Viktor Adebahr, ett av Daniel Moen Hansen og et straffemål av Eirik Soltvedt sikret poengene hjemmelaget trengte.

Bærum best ut av opprykksduell
En sen utligning av Bærum-kaptein Lars Sandbu sørget for at Bærum blir det fjerde laget som sikret seg opprykk til 1. divisjon.

Bæringene klarte 1-1 i den rene opprykksduellen mot Kristiansund på Nordmøre.

En corner seks minutter før full tid gikk rett i mål og gjorde det nærmest umulig for KBK å hente inn Bærums tabelledelse.

- Det var helt vilt å se den corneren gå i mål. Kristiansund kan vel aldri ta oss igjen nå. Vi leder vel med 20 mål på dem, jublet målscorer Sandbu ifølge Budstikka.

Med kun én serierunde igjen fører Bærum an på tabellen med tre poengs forsprang og 18 plussmål sterkere målforskjell enn lørdagens motstander. Det skal med andre ord et under til om Kristiansund skal ta seg til topps på tabellen i 2. divisjon avdeling 2.

TUIL og Notodden suverene
Notodden og Tromsdalen var allerede klare som serievinnere i henholdsvis avdeling 3 og 4 før helgens kamper. Tromsdalen har ti poeng ned til Skeid og befestet sin suverene posisjon med 6-1 over Strømsgodset 2 på bortebane lørdag.

Notodden sikret opprykket allerede tidlig i høst og har hele 21 poengs forsprang til tabelltoer Vard Haugesund når én kamp gjenstår. Notodden feiret med sin 22. seier på 25 kamper da de slo Flekkerøy 2-0 i Idrettsparken.