Oppsal: De drøye 200 tilskuerne i Oppsal Arena fikk oppleve en spennende NM-kamp mellom to vidt forskjellige håndball-lag.

To merker

Gjestene fra Fjellhammer startet med to merker - og gjorde livet tidvis surt for Oppsal, dette i kombinasjon med et dårlig forsvarsspill sørget for den nevnte spenningen.

– Det ble litt rotete innledningsvis ja, mye fordi Fjellhammer spilte smart og mye fordi vi slurvet altfor mye, sier hjemmelagets beste spiller Kari-Anne Henriksen til Nordstrands Blad.

Ga ikke opp

Ved pause ledet Oppsal 20-16, men Fjellhammer ga seg aldri og var et øyeblikk bare ett mål under tre minutter ut i den andre omgangen.

Deretter vekslet vertene på å lede med to og tre mål helt til det gjenstod åtte minutter av denne NM-kampen.

Satte inn støtet

Da satte Henriksen og resten av hjemmelaget inn støtet og kjørte ifra Fjellhammer.

– Vi visste at det bare var et tidsspørsmål før vi klarte å løpe ifra dem. Men, jeg vil gjerne gi Fjellhammer kreditt for kampen de leverte. Vi klarte allikevel å ta oss trygt videre og nå ser jeg frem til bortemøtet med Tertnes i neste runde, avslutter Henriksen med et stort smil.

Skuffelse og glede

Oppsal-trener Djordje Teodorovic kunne smile etter kampslutt, men innrømmet at han var meget skuffet underveis i oppgjøret.

– Vi leder tidlig med syv mål, men så slutter vi å løpe. Jentene fulgte heller ikke de avtalene vi hadde gjort oss - og da ble jeg rimelig frustrert fra sidelinjen, forklarer Teodorovic.

– Jeg også vil si at vi møtte en solid motstander her ikveld, men vi viste oss best da det gjaldt som mest. Vi har mye kvalitet i laget - og jeg visste at vi kom til å vinne denne kampen til slutt.

– Nå ser jeg frem til Tertnes-kampen i neste runde - en fin anledning for oss som lag å vise oss frem. Vi kan spille med senkte skuldre og jeg har god tro på en ny seier i Bergen, avslutter sympatiske Djordje Teodorovic til Nordstrands Blad.