RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppvaskmøte i Glimt

Sist oppdatert:
Dårlig kjemi blant spillerne, interne stridigheter og en hovedtrener som ikke maktet å kontrollere spillergruppen var hverdagen Bodø/Glimt denne sesongen. Nå blir det oppvaskmøte.

Det er Avisa Nordland som torsdag skriver at en splittet spillergruppe var hovedårsaken til at Glimt nesten rykket ned 1. divisjon denne sesongen.

Blant annet fikk Ville Lehtinen merke lagkameraters frustrasjon. Den finske spissen ble nærmest boikottet av en gruppe lagkamerater - i form av at han ble ekskludert sosialt og heller ikke fikk pasninger på noen av treningene i en periode, skriver avisen.

Årsaken skal ha vært at lagkameratene mente finnen var en for dårlig fotballspiller.

Forholdene mellom spillerne i klubben skal ha vært så dårlig, at enkelte gruet seg til å gå på trening store deler av sesongen.

Ifølge Avisa Nordland har det vært flere knallharde konfrontasjoner både i garderobe, på treningsfelt og i kontorlokalene på Aspmyra. Både spillere, trenere og administrasjon har vært involvert i disse verbale angrepene.

Nå blir det oppvaskmøte for å løse alle de interne stridighetene i klubben. 6. desember skal luften renskes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere