*Nettavisen* Sport.

Oprah: - Lance overrasket meg

Foto: (Reuters/Scanpix)

TV-dronningen forteller at Lance Armstrongs innrømmelse ikke ble helt som hun hadde sett for seg. Se video!

15.01.13 15:54

Oprah Winfrey var gjest hos «CBC This Morning» tirsdag ettermiddag (norsk tid). Det var dagen derpå for den verdenskjente programlederen etter intervjuet med Lance Armstrong.

Les også: - Armstrong kunne gå fra livstid til åtte år

58-åringen forsøkte ikke å skjule at hun var stolt over å bringe det første intervjuet med texaneren etter at dopingsaken rundt ham eksploderte i fjor høst.

Se video via lenke lengre ned i artikkelen!

- Med tanke på oppmerksomheten, er dette det største intervjuet jeg gjort i karrieren min, fortalte Oprah Winfrey til CBS This Morning.

Porsjoneres over to kvelder
Hun og TV-nettverket OWN gjør sitt ypperste for å skjule innholdet fra den to og en halv times lange seansen.

Meningen er at opptakene skal vises natt til fredag, men Winfrey bekrefter i intervjuet at det kommer til å bli stykket opp i to deler.

- Fordi det er umulig å klippe i det, ifølge talkshowdronningen.

Hun benyttet seg også at en original metode da hun fraktet opptakene vekk fra hotellet i Armstrongs hjemby:

- Jeg fraktet opptakene for hand. I en pose med hundemat.

Etter eget utsagn var det fordi hun ikke ønsket å spille programmet over via satelitt før hun og teamet hennes satte seg på flyet tilbake til Chicago.

Oprah: - Det overrasket meg
Nyhetsbyrået AP meldte natt til tirsdag at Armstrong har innrømmet å ha brukt dopingmidler i løpet av sin aktive sykkelkarriere.

Se video av Oprah Winfrey ved å følge denne lenken!

Her skal det ligge en smakebit fra intervjuet hos oprah.com - men videoen har vært nede på grunn av overbelastning på serveren!

Mer enn det har det egentlig ikke kommet fram.

- Jeg kan ikke si at (Lance Armstrong) la kortene på bordet på måten jeg hadde sett for meg. Det var en overraskelse for meg, teamet og alle menneskene i rommet, forteller Oprah.

Til CBC forteller Oprah at hun gjorde research via antidopingbyrået sak mot US Postal, så TV-programmene til «60 minutes» (blant annet intervjuet med Tyler Hamilton) og hadde lest «LA Confidential» og «Seven Deadly Sins» av Sunday Times-journalisten David Walsh.

- Jeg hadde 112 spørsmål på blokka. Jeg stilte mange av dem, eller i hvert så mange av dem som jeg kunne, men jeg føler han svarte på en måte som sa meg at han var godt forberedt, legger hun til.

Gamle bekjente
Hun og Lance har vært venner i mange år, og den abdiserte sykkelkongen har stilt opp i TV-programmet hennes ved flere anledninger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ntb Scanpix

Winfrey forteller at de snakket sammen om opptredenen i løpet av juleferien, da de begge befant seg i Maui på Hawaii.

- Følelsesladd er ikke nok til å beskrive intensiteten eller vanskelighetene Lance opplevde i løpet av intervjuet, mener Oprah.

I en pause under opptaktene skal Lance ha sagt til henne:

- Når kommer delen der du lyser litt opp? Når skal du spørre meg hvordan det går med moren min, eller hvordan joggeturen min var i dag?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.