RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Optimisme før LSK-kampen

Sist oppdatert:
Stabæks nøkkelspillere ser ut til å bli klare til toppoppgjøret på Åråsen.

Selv om det ikke har vist seg i verken spill eller resultater, har det vært et sterkt redusert Stabæk-lag som har vist seg frem den siste tiden. Inge André Olsen og Mike Kjølø sliter bakerst, Petter Furuseth Olsen på midten – og nå senest var det Veigar Páll Gunnarsson som måtte ut med en liten skade - i cupkampen mot Åssiden.

Nesten fulltallig mot LSK
Trener Jan Jönsson er imidlertid rolig foran bortekampen mot Lillestrøm, hvor seier betyr at bæringene klatrer helt opp i ryggen på serielederen.

- Det ser bra ut, sier Stabæk-treneren.

- Veigar skal trene for fullt med laget mot slutten av uka, det samme håper vi Inge André vil gjøre. Også Petter Furuseth Olsen håper vi å få med for fullt, mens for Mike ser det ikke fullt så optimistisk ut.

- Kunne vært tydeligere
Alle fire spillerne var inne i startelleveren da Stabæk startet sesongen. Hjemvendte Olsen har siden mistet plassen etter Christian Kellers og Alanzinhos strålende flankespill, men Jönsson er ikke redd Stabæk-supporterne ikke skal få se mye av flankespilleren i tiden fremover. Han avdramatiserer samtidig de mange ryktene og spekulasjonene om den gamle Brann-spilleren.

- Vi kunne nok ha vært tydeligere på de beskjedene vi sendte ut da han var borte fra treningen en periode, men faktum var at han hadde en skade på fremsiden av låret.

- Han er en god fotballspiller som vi vil se mer av i tiden fremover, lover Stabæk-sjefen.

Dog, neppe mot Lillestrøm, et lag Jönsson ser frem til å møte.

- På papiret – og vel i virkeligheten – er dette en av sesongens absolutt tøffeste kamper for oss. Likevel så har vi spilt svært godt på bortebane i år, minner svensken om.

- Det kreves mye for å få med seg poeng, men vi klarte oss bra på Åråsen i fjor (2-2, red. anm.), og Lillestrøm har med seg et tap fra forrige serierunde.

Spiss på prøve
En spiller som er på Stabæk-treningene denne uka, men som ikke får møte de gulkledde fuglene neste mandag, er Pavol Jur¿o (21). Slovaken, som både kan brueks på topp og på flanken, spiller for MFK Kosice i Slovakisk Superliga, og står med seks mål på 27 kamper denne sesongen.

- Han har en fin alder, er fysisk, har hyggelig teknikk, bra fysikk, og kan bruke begge bena.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger på ham fra tidligere, syntes det var greit å ta en titt på ham. Med sine utviklingsmuligheter kan han være en mann for fremtiden, mener Jönsson.Fortsetter Stabæk-suksessen? Tar de nye poeng på Åråsen førstkommende mandag? Ta debatten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere